- Foto: Johan Nilsson / SCANPIX

Försvunnen man hittad död

Gav sig ut i natten utan riktiga kläder.


BRÖSARP. En 67-årig man försvann på söndagskvällen från sitt hem iklädd bara t-shirt på överkroppen och kalsonger på underkroppen.

Ett stort polispådrag sattes in och hundar och värmekamera användes för att lokalisera den försvunne, som är dement.

På måndagen, vid 13-tiden, hittades mannen död i samma område som där han bodde.

Mannen har med all sannolikhet förfrusit men polisen vill inte säga något definitivt.

- Dödsorsaken är ännu inte fastställd, men vi misstänker inget brott, säger Cindy Schönström-Larsson vid Skånepolisen till Kvällsposten.

/
/
Man
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.