Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fastighetskungen: Vad fan vill du norrlänningajävul?

- 30/12/2010, 14:32 -
Norrlänningar är precis som i filmen Jägarna, menar fastighetskungen. På bilden ses Tomme Harala spela Jarmo Mäkinen.
1 av 3

Norrlänningar är precis som i filmen Jägarna, menar fastighetskungen. På bilden ses Tomme Harala spela Jarmo Mäkinen.

Filmteknik

2 av 3

Filmteknik

3 av 3

Galla Gruppen

När Tidningen Ångermanland ska intervjua fastighetskungen Thomas Olsgården om undermåligt underhåll, klagande hyresgäster och konkurser är han inte helt samarbetsvillig. Lyssna här nedan!

SOLLEFTEÅ. Bakom en rad fastighetsbolag i Ångermanland står den skånske magnaten Thomas Olsgården. En man som inte gillar norrlänningar.

När Tidningen Ångermanlands reporter Tomas Izaias Englund ringer upp Olsgården för en intervju om konkurserna och flera hot om viten bemöts han av en serie aldrig upphörande okvädningsord.

– Vad fan har du med det att göra? Jag skiter i om du är kungen. Det rör mig inte i röven. Vad fan vill du, din jävla norrlänning? Vad fan vill du?

– Dina jävla frågor kan du ta och stoppa upp i röven, alltså. Gå och titta på filmen Jägarna. Gå och skjut en björn. Knulla horor, det är väl det ni gör, ni norrlänningar.

Lyssna på hela intervjun hos Tidningen Ångermanland här.