- Foto: Fredrik Persson / SCANPIX

Örebroman gripen för mordförsök

Skadad man vårdas på sjukhuset.


ÖREBRO. En man i 50-årsåldern har gripits misstänkt för mordförsök. Detta sedan en annan man hittats med mycket allvarliga skador i en lägenhet.

- Offret har skadats med någon form av stickvapen. Vi vet inte om det är en kniv eller ett annat föremål, säger Örebropolisens informationschef Torbjörn Carlson till Nerikes Allehanda.

Den skadade mannen vårdas nu på universitetssjukhuset i Örebro.

Den gripne 50-åringen hittades snabbt av polisen efter att de upptäckt den skadade mannen. Han fördes då till polisstationen där han förhörs. Men polisen vill i nuläget inte säga något om motivet till mordförsöket.

– Vi vet ännu inte vad som ligger bakom detta. Det är för tidigt att ha några teorier om, säger Torbjörn Carlson till Nerikes Allehanda.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

1 timme sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

1 timme sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

1 timme sedan
Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.