Därför är svenskar otrogna

- 29/04/2011, 09:21 -
1 av 2

Robert Henriksson / SvD / SCANPIX

Dominika Peczynski är Victoria Milans sverigechef.
2 av 2

Dominika Peczynski är Victoria Milans sverigechef.

Bertil Ericson / SCANPIX

Tråkigt liv i allmänhet ligger bakom spännande otrohetsaffärer. Det visar sig när Victoria Milan gjort en undersökning bland sina svenska användare.

Den omtalade otrohetssajten Victoria Milan har frågat sina 1 200 svenska medlemmar varför de registrerat sig på sidan och vad de är ute efter.

Det visar sig att 40 procent är ute efter en affär för att deras "liv är tråkigt i största allmänhet". Hela 22 procent tror att en affär skulle vara en "vitamininjektion" i den nuvarande relationen.

Föga förvånande är det främst sex som medlemmarna är ute efter. Det svarar knappt 39 procent på frågan "vad vill du främst få ut av en affär?". "Jag vill känna passion" kommer tvåa med 22 procent.

En stor majoritet av medlemmarna kommer inte berätta för sin partner om otroheten. Om deras egen partner skulle vara otrogen skulle de flesta "hacka i sig det" eftersom de själva varit otrogna. Varsin femtedel av de tillfrågade skulle inte göra slut eller inte bry sig alls.

12,8 procent av medlemmarna på otrohetssajten Victoria Milan skulle inte tolerera att deras partner var otrogen och separera eller skilja sig direkt.