Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vrålonanisten störde Rosengårdsgrannar i tre år

- 12/08/2011, 07:27 -
Mannen har fått två varningar av hyresvärden.

Mannen har fått två varningar av hyresvärden.

Fredrik Sandberg / SCANPIX

Mannen har fått två varningar av hyresvärden för att han stört grannarna dag och natt.

ROSENGÅRD. Den vrålande onanisten har med sina högljudda vanor stört de fem grannarna dag och natt under tre års tid. Och trots att han har fått två varningar från hyresvärden har han inte slutat att onanera högljutt. Händelsen är unik, menar Dave Borg avdelningschef på miljöförvaltningen.

– Det här är ett extremt fall. En av grannarna har sagt att hon har mått dåligt psykiskt. Hon ska ha blivit erbjuden en annan lägenhet men den ville hon inte ha för att den luktade illa, säger Dave Borg, till Nyheter24.

I anmälan skriver grannen: "Och det hörs, han stönar värre än var det ett djur... Jag känner att detta tar psykiskt på mig."

– För att det inte ska bli ett löjets skimmer över det här så hanterar vi det som en vanlig grannstörning. Det här har ju pågått i tre års tid och jag vet inte om det kan ligga annat bakom också. Ibland kan anmälan bero på andra saker, säger Dave Borg.

Ärendet har nu skickats vidare till Hyresvärden - Hemsö - som kommer att "hantera problemet". Peter Hartsberg som är förvaltare på Hemsö vägrar dock kommentera händelsen och säger att de inte uttalar sig i enskilda fall.

Den här mannen har fått två varningar tidigare. Vad händer med honom nu?

– Jag kommenterar inte antal varningar. Jag kan säga som så att vi har regler för det här och med respekt för hyresgäster så säger jag inget mer. Jag vill inte hänga ut någon, säger Peter Hartsberg, till Nyheter24.