Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man döms för att ha sexutnyttjat sina assistenter

- 31/10/2011, 18:57 -

Dan Hansson/SCANPIX

En handikappad man i trettioårsåldern lovade sina assistenter fast jobb i utbyte mot att de gav honom sexmassage. Nu döms han för att ha utnyttjat kvinnorna, det skriver Metro.

Den handikappade mannen har under flera års tid sexutnyttjat sju av sina personliga assistenter. Med löfte om fast jobb fick han kvinnorna att gå med på att ge honom sexmassage, som bland annat gick ut på att massera hans kön. Kvinnorna fick även sitta gränsle över honom och röra sig fram och tillbaka.

– För att sträcka ut musklerna vid ljumskarna. Det blir lättare att kissa, förklarade mannen, enligt Metro.

Av rädsla för att förlora jobben och inte få ut sina löner fortsatte kvinnorna att genomföra mannens "övningar". En del av kvinnorna tvingades utföra mun-mot-mun-metoden på mannen, trots att han hade syrgasslang. Flera av  assistenterna mådde mycket dåligt och en av dem fick panikattacker och svimmade.

– Jag kände mig dum, äcklad och smutsig, säger hon, enligt Metro.

Mannen nekar till brott och menar att assistenterna velat hämnas på honom efter att de fått sparken. Södertörns tingsrätt väljer dock att tro på kvinnornas historia och dömer mannen till skyddstillsyn och behandling. Han ska även betala 100 000 kronor i skadestånd.