Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mille Markovic: "Maffian har hotat mig"

- 09/12/2011, 13:57 -
Mille Markovic hävdar att boken har dragit ut på tiden på grund av att han dödshotats av maffian.
1 av 2

Mille Markovic hävdar att boken har dragit ut på tiden på grund av att han dödshotats av maffian.

SVEN LINDWALL / XP / SCANPIX

Författaren Deanne Rauscher har intervjuat Mille Markovic under två år inför den kommande boken.
2 av 2

Författaren Deanne Rauscher har intervjuat Mille Markovic under två år inför den kommande boken.

Claudio Bresciani / SCANPIX

I slutet på januari kommer Mille Markovics självbiografi men innan dess släpper han skandalbilderna på kungen för 29.90 kronor.

STOCKHOLM. Boken om Mille Markovics liv har nu gått till tryck och om en lite mer än en månad kommer den att finnas i handeln. Men innan dess kommer Markovic mot betalning låta alla som vill ta del av de omtalade skandalbilderna på kungen kunna köpa dem. Det hävdar bokens författare Deanne Rauscher, som också var medförfattare till Den motvillige monarken, och Mille Markovic själv trots att vissa ifrågasatt om några bilder verkligen finns. Och Markovic har nu också bestämt sig för ett pris.

– Det har varit olika diskussioner om det där men de kommer kosta 29.90 och läggas upp på godsangels.se, säger Mille Markovic till Nyheter24.

Hur många bilder blir det?

– Tillräckligt många.

Självbiografin om den före detta porrklubbsägaren var planerad till den 1 december men på grund av dödshot mot Mille Markovic har de dragit ut på tiden.

– Det har kommit nya grejer som vi var tvungen att ha med. Bland annat lite maffia, säger han till Nyheter24.

Hur menar du med maffia?

– Maffian, kungens vänner. Det är de som är maffia, det är de som kriminella, kungen och hans vänner. Det är de som är uppdragsgivare, det är de som blir de skyldiga, säger Mille Markovic.

Under två år har Deanne Rausher intervjuat Mille Markovic för den kommande boken. Hon berättar för Nyheter24 att hon har sett två av de bilder som Mille Markovic påstår sig ha på kungen. Den första bilden såg hon för några år sedan men den andra såg hon senast i går.

– Det är kungen och kvinnor som har sex i en lantlig stuga någonstans. Han ser rätt ung ut men man ser klart och tydligt att det är han. Han ser lite generad ut på bilden.

Är det bra kvalité på bilden?

– Ja det är det. Det här är ett klipp från en film som jag förstår det. En ruta från en film. Den är svartvitt och han är klart yngre än i dag.

Ni har pratat om de här bilderna länge och sagt att de ska komma ut. Påverkar inte det er trovärdighet när detta lyfts hela tiden men det skjuts på?

– Du måste förstå att det handlar om Sveriges statschef. Mille och hans tekniska personal som arbetat med det här har utsatts för hot, precis som Nuri Kino. Det är inte bara personal i Sverige som blivit kraftigt hotade.

Hur har Mille påverkats av hoten?

– Han har varit stressad, tror jag. Men man ska veta att Mille och kungen har varit lika varandra. De har bara vuxit upp på varsin sida av staketet. Båda är jävligt envisa och går sina egna vägar och så gillar de brudar, bärs och bilar, säger Deanne Rauscher.

Enligt Deanne Rauscher kommer boken släppas mellan den 23-26 januari.

Nyheter24 har sökt hovets presschef Bertil Ternert för en kommentar.