Polisen spärrade av hela Häradsvägen i Huddinge när de genomförde en kontroll av MC-festen. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.
1 av 2
Polisen spärrade av hela Häradsvägen i Huddinge när de genomförde en kontroll av MC-festen. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle. - Foto: ADAM IHSE / SCANPIX
Fyra personer greps på festen som Bandidosfesten. Det är dock oklart vilket brott de misstänks för.
2 av 2
Fyra personer greps på festen som Bandidosfesten. Det är dock oklart vilket brott de misstänks för. - Foto: Frank Augstein / SCANPIX

Tungt beväpnade poliser slog till mot Bandidosfest

Fyra personer greps i samband med festen som fortfarande pågår.


STOCKHOLM. Med automatvapen slog tungt beväpnade poliser till mot en Bandidosfest i Huddinge i södra Stockholm. Fyra personer har gripits misstänkta för brott som polisen ännu inte vill uttala sig om.

– Vi gjorde en kontroll på en MC-fest. Just nu har jag inga uppgifter om vad de fyra personerna är misstänkta för, säger Kjell Lindgren vid länskommunikationscentralen i Stockholm till Nyheter24.

Tillslaget gjordes vid femtiden på lördagen. Hela Häradsvägen där lokalen ligger är avspärrad och många poliser deltog i razzian.

– Det var väldigt mycket folk på plats. Men det gick lugnt till.

Pågår festen fortfarande?

– Ja, jag har inga andra uppgifter. Vi får se hur vi gör om vi kommer kontrollera festen igen. Det beror lite på brottsmisstanken.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!