Torsdag 16 Sep
Stockholm

Två unga män åtalas för att ha rövat bort tonårsflicka

Flickan lyckades skicka ett sms till en vän som larmade polis. När männen insåg att de var jagade lämnade de skogen.
Flickan lyckades skicka ett sms till en vän som larmade polis. När männen insåg att de var jagade lämnade de skogen. Foto: Fredrik Persson/Scanpix

En 20-årig man misstänks ha sålt två minderåriga flickor till flera sexköpare. Han och en 18-årig kumpan misstänks även ha rövat bort en av flickorna som vägrat sälja sex till en man.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Flickorna tyckte att sexköparen var "äcklig" och stack därför från platsen med hans pengar. Då såg hennes 20-årige hallick rött och misstänks ha rövat bort henne ut i skogen där han hotade henne till livet, det skriver Aftonbladet.

Flickan lyckades dock skicka ett sms till en kompis som larmade polisen. När männen insåg att de var jagade lämnade de platsen och de greps senare av polis.

I dag väcktes åtal mot 20-åringen som misstänks för koppleri, människorov och försök till utpressning. Hans 18-årige medhjälpare misstänks för människorov och försök till utpressning. Enligt åtalet har 20-åringen varit en kontakt mellan flickorna och flera sexköpare. För det har han fått en del av förtjänsten.

Männen förnekar brott.

Kommentera
Kopiera länk
Dela