Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är osynliga Sonja

- 20/09/2012, 14:50

Faksimil Facebook

När Sonja var tio år önskade hon att hon var osynlig och kunde kidnappa och begrava folk. På äldre dagar är hon aningen mindre skrämmande.

1976 fick tioåriga Sonja Fjärdbo frågan "vad skulle du göra om du var osynlig?".

Hon svarade: "Jag skulle gå och ta saker på bus. Sen skulle jag kidnappa folk och begrava ner dem i jorden. Sen skulle jag knycka en massa pengar. Jag har alltid önskat att vara osynlig." 

Citatet kommer från ett gammalt nummer av Kamratposten och har på några få dagar gjort succé på Facebook.

"Finns en orsak"

I dag har dock den tioåriga morbida flickan vuxit upp till en helt vanlig 46-årig kvinna som bor i Norge och jobbar som undersköterska. 

– Det fanns ju en orsak till att jag sa det där. Jag var ju liten och rund och blev retad för att jag var en liten fetknopp och tjockis, berättar hon när P4 Norrbotten ringer upp. 

– Och när de retade mig så kom det från hjärtat vad man kände och det är klart att då ville jag ju gräva ner dem som var dumma mot mig och tjäna massa pengar och rymma hemifrån.

På frågan om hon önskar att hon var osynlig i dag svarar hon nej - den tiden är förbi. 

– Det var mina tankar på den tiden. Men nu har jag ju lagt bakom mig att jag blev mobbad som ung, säger hon till P4 Norrbotten.