Här är osynliga Sonja

När Sonja var tio år önskade hon att hon var osynlig och kunde kidnappa och begrava folk. På äldre dagar är hon aningen mindre skrämmande.


1976 fick tioåriga Sonja Fjärdbo frågan "vad skulle du göra om du var osynlig?".

Hon svarade: "Jag skulle gå och ta saker på bus. Sen skulle jag kidnappa folk och begrava ner dem i jorden. Sen skulle jag knycka en massa pengar. Jag har alltid önskat att vara osynlig." 

Citatet kommer från ett gammalt nummer av Kamratposten och har på några få dagar gjort succé på Facebook.

"Finns en orsak"

I dag har dock den tioåriga morbida flickan vuxit upp till en helt vanlig 46-årig kvinna som bor i Norge och jobbar som undersköterska. 

– Det fanns ju en orsak till att jag sa det där. Jag var ju liten och rund och blev retad för att jag var en liten fetknopp och tjockis, berättar hon när P4 Norrbotten ringer upp. 

– Och när de retade mig så kom det från hjärtat vad man kände och det är klart att då ville jag ju gräva ner dem som var dumma mot mig och tjäna massa pengar och rymma hemifrån.

På frågan om hon önskar att hon var osynlig i dag svarar hon nej - den tiden är förbi. 

– Det var mina tankar på den tiden. Men nu har jag ju lagt bakom mig att jag blev mobbad som ung, säger hon till P4 Norrbotten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man häktad för attentatsplaner mot Zelenskyj

Flera år gammal mat hittades på äldreboende

Matvaror som gått ut för flera år sedan, smuts och gamla matrester på golvet hittades på ett äldreboende i Mölndal på måndagen, rapporterar P4 Göteborg.

Kenyas militärchef omkom i helikopterkrasch

Kenyas militärchef och ytterligare nio högt uppsatta militärer omkom i en helikopterkrasch omkring 40 mil nordväst om huvudstaden Nairobi på torsdagen.

Kidnappad flicka befriad efter tio år

1 timme sedan
En ung kvinna har räddats från sina kidnappare i nordöstra Nigeria, tio år efter det att hon fördes bort.

Maldivernas fängslade expresident friad av HD

1 timme sedan
Högsta domstolen i Maldiverna i Indiska oceanen har beslutat att den dömde tidigare presidenten Abdulla Yameen omedelbart ska släppas, och upphäver därmed en tidigare fängelsedom på elva år för korruption.

Polisen i Östersund rapporterar om fylleri / lob

1 timme sedan
"Centrum, berusad kvinna omhändertagen", skriver polisen på sin hemsida.