Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1489
reaktioner idag

Här visar TV4 porr i direktsändning

I måndagens sändning i TV4 News fick tittarna en minst sagt intressant upplevelse när en porrfilm spelades upp i bakgrunden.

"Nyheterna blev just lite mer intressant!"

Det var under morgonsändningen när programledaren på TV4 News intervjuade en person på telefon som en av teveapparaterna i nyhetsstudions bakgrund började dra tittarnas ögon till sig. Vad man såg var nämligen ingenting annat än pornografiskt material som inte får visas under sändningstid på morgonkvisten.

Tabben, som redan nått Facebook, roar de som sett klippet. 

"Nyheterna blev just lite mer intressant!", säger en kommentar.

"Hahahaha wtf", säger en annan.

– Det är oerhört klantigt och samtidigt väldigt roligt att man ens lyckas sända erotik i bakgrunden på en nyhetssändning. TV4 gör årets fail, säger facebookanvändaren Alfred Jäderland till Nyheter24.

För Aftonbladet förklarar Andreas Haglind, redaktionschef för Nyheterna och TV4 News:

– Det var inte någon som satt och tittade på filmen. På någon av servarna i huset pågick det förmodligen en intankningsprocess av något slag och filmen började av misstag att rulla på tv-skärmen. Under en kortare stund visades då tyvärr någon form av erotisk film i bakgrunden, säger han.

Se hela porrmissen här.