17-åringen försvann från en studentfest i Nyadal.
1 av 3
17-åringen försvann från en studentfest i Nyadal. - Foto: Hasse Holmberg/Lien, Kyrre/SCANPIX
Han ska ha uppgett att han hamnat i en snödriva.
2 av 3
Han ska ha uppgett att han hamnat i en snödriva. - Foto: Lien Kyrre/SCANPIX
Polisen söker efter pojken med helikopter.
3 av 3
Polisen söker efter pojken med helikopter. - Foto: Hasse Holmberg/SCANPIX

17-åring försvunnen efter studentfest – återfunnen

UPPDATERAD. En 17-årig pojke avvek från en studentfest utanför Kramfors natten till tisdagen. Efter en massiv sökinsats hittades pojken på tisdagsmorgonen.


Tipsa polisen

17-åringen beskrivs som 180-185 centimeter lång, smalt byggd, med ljust halvlångt hår. 

Han ska ha tandställning. Vid försvinnandet bar han en blå munkjacka och mörka jeans. 

Har du sett något eller vet du något om försvinnandet. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

NYADAL. Klockan 00.45 fick polisen in ett larm från en festdeltagare på en gymnasiefest i Nyadal utanför Kramfors. Personen uppgav att en 17-årig pojke försvunnit från festen. När en person på festen ringde upp pojken förklarade han att han låg i en snödriva.

– Vi har dels sökt i närheten av festlokalen, dels på andra platser där han kan tänkas vara, säger Christian Hald, operatör på Västernorrlandspolisens ledningscentral, till Aftonbladet.

Mobiltelefonen har laddat ur

Eftersom det var kallt ute och pojken glömt sin jacka på festen inledde polisen en stor sökinsats med hundar. Men trots att man sökt hela natten har 17-åringen inte hittats. Under morgonen utökade polisen sökområdet och tog hjälp av en polishelikopter.

Vid 08-tiden hittades 17-åringen i närheten av festlokalen. Han hade enligt polisen tagit sig in i en fastighet i närområdet och övernattat. Enligt polisen mår han efter omständigheterna bra.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tidig påsk lyft för dagligvaruhandeln

Fred i Ukraina på agendan när Scholz möter Xi

Tysklands förbundskansler Olaf Scholz träffar Kinas president Xi Jinping i Peking på tisdagsmorgonen.

Irans attack: Amina, 7 år, träffades av splitter

Explosionerna ovanför Negevöknen i Israel var intensiva och luftförsvarets sirener ljöd. Men beduinfamiljen al-Hasoni hade ingenstans att ta skydd när splitter började falla från skyn. Nu kämpar deras sjuåriga dotter för sitt liv.

Upptäckt: Hundra gånger mer plast på havets botten

1 timme sedan
Enorma mängder plast flyter runt på och i havet. Men uppemot hundra gånger mer plast finns på havets botten, enligt en studie som bygger på videor från undervattensdrönare. Jag tycker att volymen och mängden på havsbotten är rätt stötande, säger forskaren Denise Hardesty.

Asienbörser backar rejält

1 timme sedan
Det var stora nedgångar i index på ledande börser i Asien i den inledande tisdagshandeln, mest beroende på skiftande signaler om den kinesiska ekonomin. Medan tillväxtsiffran för årets första kvartal var högre än väntat, 5,3 procent, överraskade siffrorna för detaljhandel och industriproduktion negativt.

Man dömd för mushot mot politiker

1 timme sedan
En man i 50-årsåldern har dömts för ofredande och olaga hot efter att han placerat en död mus, spetsad på ett pappersspjut, utanför dörren hos en högt uppsatt politiker i Östergötland, rapporterar P4 Östergötland.