Lördag 29 Jan
Stockholm

Småbarnspappa såg liggande par i poolen: "En regelrätt snabbis"

Hade sex offentligt.
1 av 3
Hade sex offentligt. Foto: TT BILD
Mannen höll koll på sitt barn.
2 av 3
Mannen höll koll på sitt barn. Foto: TT BILD / AP
När han upptäckte paret som tog en "regelrätt snabbis".
3 av 3
När han upptäckte paret som tog en "regelrätt snabbis". Foto: SVENSKA DAGBLADET

Paret kunde inte hålla sig – och tog en "regelrätt snabbis" mitt framför ögonen på en småbarnsförälder.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Hade strandsex inför barnfamiljer

Ett kärlekskrankt par hade sex på stranden i Baskarp, utanför Habo – mitt framför ögonen på förvånade åskådare som till mestadels bestod av barnfamiljer.

SUNDSVALL. Småbarnspappan passade på att ta med sig sitt barn för en lite badutflykt på söndagen. Något som inte riktigt fungerade som väntat. Samtidigt som han höll koll på sitt barn som uppehöll sig i småbarnsavdelningen slängde han ett öga mot relaxavdelningens utepool – och fick syn på att par som hade sex helt öppet.

– Det var en regelrätt snabbis, det råder det inga som helst tvivel om, deras badkläder flög bort, säger han till Sundsvalls Tidning.

Himlabadet, där det hela utspelade sig, har inte haft några liknande problem förut.

– Många anläggningar har problem just för att det är lite naket och så. Men vi har haft lite påbud och det är vi jätteglada för, säger arenachefen Hasse Bergqvist till Sundsvalls Tidning.

"Omöjligt att ha koll på allt"

Samtidigt går det inte att vara helt hundra på att något liknande inte sker igen, och han uppmanar gästerna att i sådana fall kontakta badvärdarna.

– Jag har inte hört talas om det här men det är omöjligt för oss att ha koll på allt. Vi har inte bevakning till hundra procent vid utomhuspoolen, säger han till Sundsvalls Tidning.

Småbarnspappan själv tycks inte vara överdrivet brydd av händelsen.

– Jag kommer inte ha några problem med att bada där igen, men det är klart att jag funderar lite kring hur reningen i poolen på relaxen ser ut, säger han till Sundsvalls Tidning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela