Torsdag 23 Sep
Stockholm

Johan tänder på att vara fotpall åt kvinnor: "Som slav hyrs jag oftast ut för en kväll"

23-årige Johan har annonserat ut sina tjänster där han erbjuder sig att bland annat vara fotpall.
1 av 3
23-årige Johan har annonserat ut sina tjänster där han erbjuder sig att bland annat vara fotpall. Foto: Scanpix/Nyheter24
Johan kan tänka sig att vara fotpall och klä sig i förnedrande kläder.
2 av 3
Johan kan tänka sig att vara fotpall och klä sig i förnedrande kläder. Foto: Nyheter24
Han kan också tänka sig att diska och passa upp på sina kunder.
3 av 3
Han kan också tänka sig att diska och passa upp på sina kunder. Foto: Nyheter24

23-årige Johan hyr ut sig själv som slav för en kväll där han underhåller sina kunder genom att bland annat klä sig i "förnedrande kläder" och städar deras hem.

– Jag ser det mer som en underhållande grej till en fest. Det är inte prostitution då det inte är sexuellt, säger Johan.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Händelse ur barndomen

Johan insåg rätt tidigt att han gillade att vara undergiven och minns tillbaka på en speciell händelse då han som elvaåring blev åtsagd av en tjej att göra något lekfullt.

Där och då var det inget sexuellt, men under tonåren växte hans intresse efter att ha sett filmer med pornografiskt innehåll som rörde vid just ämnet "undergivenhet".

SVERIGE. "Clownen Johan kan bokas som underhållare och uppassare till möhippor, tjejfester, kvinnoträffar, m.m. Oftast hyrs slaven för en kväll, t.ex. för en förfest. Under den tiden så kan Clownen uppassa er, och/eller underhålla er på olika sätt. Under hela den tiden så kommer även Clownen lyda era orders till 100%", går det att läsa i annonsen.

Det började med en annons som fick mig att bli intresserad av personen bakom den smått humoristiska texten. En 23-årig kille som annonserar sina tjänster där han ställer upp och passar upp kvinnor för en relativt nätt summa pengar.

Varken syns eller hörs

Jag tog kontakt med Johan och vi bestämde att vi skulle höras via Skype. För att vara helt ärlig så visste jag inte riktigt vad som väntade mig. Men i andra änden svarade en yngre kille med lätt blygsam röst – lite nervös.

Johan har alltid varit tystlåten, den som som varken syns eller hörs speciellt mycket.

– Jag hade inte så många riktiga vänner, jag lekte aldrig med så många men jag var inte mobbad. Under tonåren blev jag mer social men sen började jag falla tillbaka och började sitta vid datorn och spela, säger Johan.

I dag är han van vid att mestadels vara ensam men han önskar att han hade varit mer annorlunda, mer av en tuff och social kille. 

Håller kontakt över forum

I dag håller 23-årige Johan kontakt med likasinnade över olika forum. Rätt nyligen surfade han in på en blogg varifrån han fick idéen om att starta en egen blogg och utannonsera sig själv.

Han skriver:

"För att ni ska förstå lite vad det hela gå ut på så kan ni tänka er att detta är ungefär som om ni skulle boka en manlig strippa, fast jag är mer en underhållare än en strippa. Eftersom jag varken är sexig eller bra på att dansa, så passar det inte att boka mig som en sexig strippa."

En noggrann beskrivning

För att det inte ska uppstå några misstag eller för att inte beställaren ska bli missnöjd så är Johan noga med att beskriva vad han gör och vad han inte gör. Exempelvis så går han med på att iklädd ett förkläde, servera och städa samt kyssa kundens fötter.

Johan kan också stå på alla fyra som fotpall, beordras att posera "på nått humoristiskt eller porrigt sätt" och kunden får "tafsa på slaven".

Han planerar att ta mellan 250- och upp till 1 000 kronor för att göra ett hembesök. Priset varierar beroende på vad han kommer att behöva göra samt hur långt han behöver resa.

Hur skiljer detta sig från att prostitution?

– Jag ser det mer som en underhållande grej till en fest. Prostitution är mer sexuellt, men jag förstår att man kan tänka så. Jag har inte en tanke på att tjäna pengar, men om man inte har ett pris så kanske oseriösa människor kontaktar en.

På dagarna pluggar Johan ekonomi på högskolenivå, annars så består hans fritid av att surfa, chatta med folk och kolla på teveserier. Han bor ensam och fördelar sin tid som han vill.

Annonsen är ett första steg till att våga börja leva ut det han tycker om att göra.

Är det någon som har hört av sig än?

– Nej. Jag vet inte hur jag skulle reagera om jag skulle åka hem till någon. Jag skulle vara nervös men jag tänker nog ändå att jag klarar av det eftersom jag vill testa på det här. Men… det vet jag först när jag har testat det.

Men du väntar på att någon ska höra av sig…?

– Ja, jo, det gör jag.

Du skriver också att du inte är "speciellt snygg eller bra på att dansa" för att man inte ska bli besviken. Låter inte det lite ledsamt ändå?

– Både och. Jag vill inte att de ska tro att någon som är vältränad kommer dit. Har de planerat en fest med en skitsnygg kille så vill inte jag försöka förstöra en sådan sak. Jag är bara ärlig.

Annars så har inte Johan några speciella gränser mer än att man inte kan beordra honom att begå något brottsligt eller göra något utomhus där folk kan se honom. Han är också noga med att ännu en gång påpeka att han inte heller har sex med sina kunder.

Närmar sig slutet

Det blir tyst en stund och intervjun närmar sig ett naturligt slut.

– Du, ärligt, vad tycker du? Om du hade läst det här, hade du tyckt att det var en intressant annons?, frågar Johan mig.

– Ja, alltså är man intresserad av något sådant här så tror jag att man definitivt fastnar för ditt inlägg, svarar jag.

Johan nämner att han eventuellt planerar att ta ner annonsen, det känns för osäkert detta på något vis, men vi kommer båda fram till att livet är för kort för att man inte ska få leva ut det lite som man vill.

– Ja, så är det nog. Vi får se vad som händer, avslutar Johan.

Johan heter något annat i verkligheten.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela