Bilden har delats över 600 gånger.
Bilden har delats över 600 gånger.

Erik vaknade upp med tatuerad penis i nacken

Ett möte med en tatuerare på en rockkryssning kan egentligen bara sluta på ett sätt. För Erik Hillströms blev det en penis med superhjälte-mantel, mustasch och Twisted Sister-logga i nacken.


Världens fulaste?

Lewis Elliotts mamma fick en chock när sonen kom hem med en tatuering – en tatuering som hon beskriver som "den fulaste hon någonsin sett". Nu är tatueraren under utredning.

Läs mer här.

Dee Snider, frontmannen i heavy metal-bandet Twisted Sister, publicerade i lördags en bild på en penistatuering med bandets logga på Facebook. 

Han kommenterade med texten: "Tribute? Hmmm".

Tatueringen visade sig tillhöra svensken Erik Hillströms, 33, som för ungefär ett år sedan åkte på rockkryssning och kom hem med mer än bara ett minne för livet. 

– Jag satt och tittade på hockeyn i lördags, så kom Dee Snyders bild på min tatuering upp i flödet. Då blev jag lite chockad, berättar han för Nyheter24.

En kompis hade helt enkelt skickat den till sångaren.

Hur kom tatueringen till?

– Jag och mina kompisar var på kryssning och började sprutade ut idéer på en stackars tatuerare. Till slut hade hon lagt ned så mycket tid på att rita motivet att jag var tvungen att göra det, säger Erik Hillströms, till Hela Hälsingland

– Det var lite pirrigt men jag var ganska klar i huvudet när den påbörjades – dock inte när den avslutades, berättar han för Nyheter24.

Vad har din mamma sagt om tatueringen?

– Min mamma har inte sagt någonting om den, annat än ett sms om att jag är med i tidningen, berättar han, och konstaterar lugnt: 

– Det vart mycket uppståndelse kring den där. 

Erik Hillströms ångrar dock ingenting.

 – Jag kommer aldrig att glömma den båtresan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!