Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ensam flicka fick kliva av buss gråtande

Flickan fick gå av bussen ensam och gråtandes. OBS. Genrebild.
1 av 1

Flickan fick gå av bussen ensam och gråtandes. OBS. Genrebild.

TT NYHETSBYRÅN

Nyheter | 12/06/2014 21:36

En flicka i sexårsåldern fann sig själv på fel buss. Utan hjälp och helt ensam fick hon kliva av gråtandes.

BORLÄNGE. Flickan var på väg till skolan men upptäckte snart att hon klivit på fel buss, skriver Dalarnas Tidning. När flickan, som är i sexårsåldern, meddelade busschauffören om misstaget öppnade föraren dörren och bad henne kliva av.

Passagerare upprörda

Flera passagerare ska ha reagerat och menat att flickan borde kunnat åka med tillbaka till stan, för att sedan ta den rätta bussen.

– Hon blev avsläppt, en liten tjej som inte vet vart hon ska. Hon grät. Vi blev upprörda allihop, vi som satt på bussen. Jag tycker att det är otroligt att man kan göra så här, säger en av passagerarna som var med ombord till Dalarnas Tidning.

Ser allvarligt på saken

Dalatrafik, som sköter trafiken i området, ser enligt tidningen allvarligt på det inträffade.

– Jag tog det här vidare till bussbolaget för att få deras version av vad det är som inträffat, säger Bengt Benjaminsson, trafikchef. 

Slutet gott

Historien ska enligt uppgift ha fått ett lyckligt slut, då en man hjälpte flickan med att hitta rätt väg till skolan, skriver Dalarnas Tidning.