Desirée, 25, letade bröllopsdejt – på Blocket: "En kul grej"

Man kan lägga ut annonser om det mesta. Gör man det när man söker efter en bröllopsdejt slutar det lätt med en massa uppmärksamhet.


Så börjar annonsen:

"Min syster har sagt åt mig att jag får (bör) ta med mig en dejt till hennes bröllop i september. Jag gissar att detta är för att jag ska hålla mig på mattan och inte skämma ut mig. Så om mina manliga vänner vill slippa ställa sig den oundvikliga frågan "betyder det här att vi måste ta nästa steg!?" Så kan jag också tänka mig att ta med mig en total främling, så dela gärna!"

FALUN. Desirée Egonsson, 25, behövde en dejt till sin systers bröllop i september så hon gjorde precis som vem som helst med lite uppfinningsrikedom hade gjort – hon slängde upp en annons på Blocket

– Det var en kul grej för att se om man kunde få några seriösa svar. Jag har inte allt för många lediga killkompisar, säger hon till Nyheter24.

Togs bort av Blocket

Hon beskrev sig själv som bland annat "rumsren, avslappnad och passionerad". Men tyvärr tyckte inte Blocket att det var lika kul som många av de som läste och delade annonsen – i stället valde man att ta bort den.

– I annonsen sökte jag efter en person, och den typen av annonsering är tydligen inte tillåten på blocket, säger Desirée.

Men innan det hann hon trots allt få en del svar.

– Ja, ett 30-tal mejl hann trilla in.

Var det något som kändes lockande?

– Ja, det var några seriösa mejl, men de flesta var personer som ville önska mig lycka till, säger hon och fortsätter:

– Men det fanns ett tiotal som jag tänkte att jag skulle svara på.

Vill hitta "passande dejt"

Eftersom att bröllopet tar plats i Falun har hennes annons också uppmärksammats av Dalarnas Tidningar, vilket bidragit till spridningen.

– Mina förhoppningar är ju att hitta en passande dejt. Men om han inte finns bland mejlen så får jag helt enkelt göra det bästa av situationen och gå själv, säger Desirée till Nyheter24.

Läs hela efterlysningen här:

"Min syster har sagt åt mig att jag får (bör) ta med mig en dejt till hennes bröllop i september. Jag gissar att detta är för att jag ska hålla mig på mattan och inte skämma ut mig. Så om mina manliga vänner vill slippa ställa sig den oundvikliga frågan "betyder det här att vi måste ta nästa steg!?" Så kan jag också tänka mig att ta med mig en total främling, så dela gärna!

Läser du fortfarande? Jag har här nedan skapat en FAQ till er för att svara på era frågor.

Desirée... Vad får jag ut av det här?
- En anledning att klä upp dig.
- Öppen bar och gratis mat
- En oklanderlig danspartner
- Äventyr
- Spänning
- Sann kärlek
- En fet check när vår natts berättelse utvecklas till en romantisk komedi *
* Om detta händer (jag uppskattar chanserna till 85%) vägrar jag låta Noomi Rapace spela min karaktär, men hon kan få en biroll.

Så.. vem är du?
Jag är 25 år, 165 cm lång och en kurvig gudinna. Jag kan inte diskutera sport, jag gillar vin, är rumsren, avslappnad, passionerad, doftar underbart, är snygg i håret, har en samling klänningar, jag lovar att raka benen, älskar min hund, har sett Iron man flera gånger, är provocerande, känslomässig, komisk och helt grym.

Hur ska jag som kille vara då?
Du bör vara attraktiv annars kommer mormor dömma ut dig, men inte FÖR attraktiv för då kanske mina kusiner tafsar. Du bör vara avslappnad och ha lätt för att prata med nya människor ch samtidigt kunna hitta på smickrande lögner om dig själv på två röda. Du bör äga en kavaj, helst kostym, för jag har ingen. Brandmän och killar med skäggstubb tar sig före i kön. Om (när) du svarar bör du skicka med några bilder på dig själv så jag vet att du uppfyller ovannämnda önskemål. Bifoga gärna ett CV; detta är ett stilfullt bröllop och jag söker efter en social, trevlig kille. Intressanta och unika killar uppmuntras; var inte rädd för att sticka ut!

Detta känns lite creepy, är du en mördare?
Nej. Jag vill bara göra något annorlunda, vi ha en pre-date (intervju) innan bröllopet och leka 20 frågor över några drinkar om du vill?

Okej, jag är på! Vad händer nu?
Först av allt, utmärkt val, du kommer inte ångra dig! Emaila mig, skicka med några bilder, information, frågor osv så tar vi det därifrån."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.