Torsdag 16 Sep
Stockholm

Pride har börjat – då blir det VM i dildokubb

Nu gör dildokubb entré.
1 av 3
Nu gör dildokubb entré. Foto: Press
En ny sorts sport?
2 av 3
En ny sorts sport?. Foto: Press
Med lite annorlunda utrustning.
3 av 3
Med lite annorlunda utrustning. Foto: Press

Man kan göra sport av det mesta, om man bara anstränger sig.

Kommentera (27)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Så spelas turneringen:

Gruppspel: Måndag 28/7 - Torsdag 31/7, 16.00-18.00

Final: Fredag 1/8, 16.00-18.00

Plats: Kulturhuset

Vem: Alla är välkomna. Ingen föranmälan krävs.

STOCKHOLM. Prideveckan har inletts, och det finns en hel del att se fram mot. Den sällskapsspelssugne kan till exempel ställa upp i VM – i den något udda sporten dildokubb.

Bakom initiativet ligger förutom Stockholm Pride även sexleksaksbutiken Oliver & Eva, som tidigare marknadsfört sig själva bland annat genom att sälja sexleksaker som anspelade på Luis Suarez bitskandal under fotbolls-VM, samarbetat med Bajen Fans och döpt en analdildo efter den sverigedemokratiske politikern Björn Söder.

"Lite vuxnare"

Nu dyker man alltså upp under Stockholm Pride. Spelet i sig är precis som vanlig kubb – men i stället för det vanliga materialet använder man rosa dildos och svarta buttplugs.

– Vi fick en förfrågan av Pride om vi ville genomföra något event och just då började kubbspelen dyka upp i parkerna. Dildokubb är en lite vuxnare, men också lite barnsligare, version av traditionell kubb. Vår förhoppning är så klart att det ska bli en lika stor folkrörelse som föregångaren, säger Oliver & Evas VD Tobias Lundqvist i ett pressmeddelande.

Kommentera (27)
Kopiera länk
Dela