Efter Folkpartiets stavningshaveri – nu vill de satsa på rättstavning

Få har väl undgått de stavningshaverier som på senaste tiden drabbat några av Folkpartiets valkampanjer. Kanske är det därför de nu twittrat om en kampanj på temat rättstavning.


"Den här folkpartiaffischen är mer aktuell än på länge. Vi kör nu kampanj på temat rättstavning".

Så twittrade Folkpartiet från deras officiella Twitter-konto under lördagen, något som fick en hel del att dra på smilbanden och trycka på retweet-knappen.

Även om det råder oklarheter kring denna plötsligt aviserade kampanj, så borde man i alla fall kunna se det som en blinkning till de ordentliga korrekturmissar som kantat partiets valkampanjande den senaste tiden.

Här är den aktuella tweeten:


Och därmed kvarstår endast en fråga: vilka är egentligen "Fålkpartiet"?

/
/
Senaste nytt

Expert om försvarsavtalet: Vi går "all in"

Forskare: Världens klimat närmar sig kollaps

Forskare varnar för akut smältande istäcken som hotar att höja havsnivån samt massdöd av tropiska korallrev. Flera klimat- och ekossystem riskerar att kollapsa när den globala uppvärmningen ökar i dagens takt.

Minskad novembertrafik för Norwegian

Det norska flygbolaget Norwegian flög 1,35 miljoner passagerare i november. Det är en nedgång med 2 procent jämfört med samma månad i fjol.

Forskare: Farligt när kunskapsklyftorna ökar

Resultaten för svenska 15-åringar rasar inom både läsförståelse och matematik i den globala kunskapsmätningen Pisa. Två skolforskare ger här sin syn på läget i svensk skola.

Israel: Storstaden Khan Yunis omringad

1 timme sedan
Israeliska styrkor trappar upp sin markoperation i södra Gaza och har nu omringat storstaden Khan Yunis, enligt militären.

Ny rapport: Riksbanken underskattade riskerna

1 timme sedan
Riksbankens gigantiska köp av statsobligationer och andra räntepapper hade begränsad effekt i syftet att få upp inflationen.