"Jag kunde knappt ta in vad som hände", ska kvinnan ha sagt i förhör. OBS. Bilden har ingenting med den ofredade kvinnan att göra.
"Jag kunde knappt ta in vad som hände", ska kvinnan ha sagt i förhör. OBS. Bilden har ingenting med den ofredade kvinnan att göra. - Foto: SVENSKA DAGBLADET

Hon beställde vanlig massage – fick oralsex

Den klassiska massagen övergick i något helt annat när han drog trosorna åt sidorna och började utföra oralsex.


STOCKHOLM. Efter att ha fått ett presentkort på klassisk massage hade den kvinnliga studenten, som studerar i Stockholm, bokat in en tid. Vad som sedan hände i massagesalongen beskrivs som ett övergrepp.

"Kunde knappt ta in det"

Efter en stunds massage ska massören nämligen ha bett kvinnan lägga sig på mage för att han skulle massera hennes rygg, skriver Aftonbladet.

– Plötsligt kände jag honom snabbt dra trosorna åt sidorna. Jag kunde knappt ta in vad som hände, ska kvinnan ha sagt i förhör.

Massören ska sedan ha utfört oralsex på kvinnan, som i chocktillstånd sedan knep ihop benen, satte händerna som skydd över könet och skrek åt mannen att sluta. Sedan ska hon ha sprungit ut ur salongen. Men mannen, som velat fortsätta vad han beskrev som en massage, sprang sedan ikapp henne för att be om ursäkt.

Anmält övergreppet

Innan dess ska han även ha bett henne ta av sig bh:n med förklaringen att han då skulle komma åt bättre, och enligt kvinnan kort därefter vidrört hennes ena bröst, skriver Aftonbladet.

– Hans massage var nästan smekningar. Jag är mer van vid att massören fokuserar mer på musklerna och tar i hårdare, har hon sagt.

Dagen efter polisanmälde kvinnan mannen för sexuellt ofredande. Hon kommer även att begära skadestånd.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler tror på stigande bopriser

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

En ny DNA-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.