Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polisen vill ha hjälp att hitta misstänkt mördare

1 av 2

Polisen

Polisen har gått ut med ett rikslarm.
2 av 2

Polisen har gått ut med ett rikslarm.

Mikael Fritzon / Mikael Fritzon

Nyheter | 03/01/2015 17:14

UPPDATERAD. Polisen har utfärdat rikslarm efter en man som är misstänkt för mord: "Kan vara fara för allmänheten, kontakta polisen direkt om du vet något".

Polisen i Västmanland har gått ut med en bild på en man som på sannolika skäl är misstänkt för mord. 

– Om man vet något om var han befinner sig ska man kontakta polisen direkt, säger Victoria Holmgren, pressekreterare vid polisen i Västmanland, till Nyheter24

Fara för allmänheten

I efterlysningen skriver polisen att han kan vara en fara för allmänheten. Var han kan befinna sig vet polisen inte. 

– Vi söker förutsättningslöst.

Kvinna häktad

Det var natten till onsdagen den 31 december som polisen tillkallades till en lägenhet på Bergmansgatan i Sala. Där hittades en man död. I och med skadorna på mannen kunde man inte utesluta brott. 

Kort därefter greps en kvinna som under lördagen häktades skäligen misstänkt för mord. Mannen som är efterlyst anhölls i sin frånvaro redan den 31 december. Vad de har för koppling till offret kan polisen inte berätta. 

Mannen överlämnade sig själv

Mannen överlämnade sig själv under lördagskvällen skriver polisen i ett pressmeddelande. Efterlysningen är nu borttagen där polisen gick ut med information om mannen och en bild på honom.