Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon svimmade av på en fullsatt tunnelbana – efterlyser den enda som hjälpte henne

1 av 3

Daniella Boström/Facebook

2 av 3

Facebook

Daniella Broström söker hjälten som hjälpte henne när hon svimmade av.
3 av 3

Daniella Broström söker hjälten som hjälpte henne när hon svimmade av.

Facebook

Nyheter | 08/01/2015 12:04

På den fullsatta tunnelbanan var det bara en enda person som tog sig tid att hjälpa Daniella när hon svimmade och slog sig riktigt illa. Nu vill hon hitta hjälten.

Daniella Boström efterlyser en kille som var den enda som hjälpte henne när hon svimmade av på tunnelbanan under rusningstrafik och såg till att ambulansen kom.

– Jag vill tacka honom för att han tog sig tid att hjälpa mig. Han var den enda av alla personer som fanns där som gjorde det.

Slog sig hårt

Det var i onsdags när hon var på väg med tunnelbanan till jobbet som hon kände sig illamående. Det sista hon minns är att hon tog upp sin dricka – sen vaknade hon upp cirka tio minuter senare. 

– Killen hade lyft upp mig på en av stolarna.

Han hjälpte Daniella av tunnelbanan och ringde ambulansen. Han berättade för henne att hon slagit sig i ansiktet och huvudet, vilket förklarade smärtan hon kände. 

– Jag minns själv ingenting. 

Söker efter hjälten

Han satt och väntade med henne och såg till att hon kom i väg med ambulansen. Nu har hon skrivit ett inlägg på Facebook för att få tag på sin hjälte. 

– Jag tror att han hade blå kappa och bruna skor på sig. Och att han var mellan 24 till 30 år. 

Daniella har fortfarande ont efter fallet. Men hon är glad över att han var på plats och att han, till skillnad från de andra, fanns där för henne. 

– När det väl händer någonting så borde folk se till att hjälpa andra, som han gjorde.