- Foto: Daniella Boström/Facebook

Hon svimmade av på en fullsatt tunnelbana – efterlyser den enda som hjälpte henne

På den fullsatta tunnelbanan var det bara en enda person som tog sig tid att hjälpa Daniella när hon svimmade och slog sig riktigt illa. Nu vill hon hitta hjälten.


Är du hjälten?

Här kan du höra av dig om du är hjälten eller vet något: Daniellalarsson@live.se

Daniella Boström efterlyser en kille som var den enda som hjälpte henne när hon svimmade av på tunnelbanan under rusningstrafik och såg till att ambulansen kom.

– Jag vill tacka honom för att han tog sig tid att hjälpa mig. Han var den enda av alla personer som fanns där som gjorde det.

Slog sig hårt

Det var i onsdags när hon var på väg med tunnelbanan till jobbet som hon kände sig illamående. Det sista hon minns är att hon tog upp sin dricka – sen vaknade hon upp cirka tio minuter senare. 

– Killen hade lyft upp mig på en av stolarna.

Han hjälpte Daniella av tunnelbanan och ringde ambulansen. Han berättade för henne att hon slagit sig i ansiktet och huvudet, vilket förklarade smärtan hon kände. 

– Jag minns själv ingenting. 

Söker efter hjälten

Han satt och väntade med henne och såg till att hon kom i väg med ambulansen. Nu har hon skrivit ett inlägg på Facebook för att få tag på sin hjälte. 

– Jag tror att han hade blå kappa och bruna skor på sig. Och att han var mellan 24 till 30 år. 

Daniella har fortfarande ont efter fallet. Men hon är glad över att han var på plats och att han, till skillnad från de andra, fanns där för henne. 

– När det väl händer någonting så borde folk se till att hjälpa andra, som han gjorde. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

1 timme sedan
Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

1 timme sedan
Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.