Lördag 4 Dec
Stockholm

Den gulliga lappen från förskolebarnen gjorde polisens dag

En uppdatering som gör succé.
1 av 3
En uppdatering som gör succé. Foto: Facebook / TT
En polisbil.
2 av 3
En polisbil. Foto: TT NYHETSBYRÅN
Succélappen.
3 av 3
Succélappen. Foto: Facebook

Vissa lappar är inte alls arga – utan bara söta.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LUND. Barn, dom är rätt jäkla gulliga ibland alltså. Vilket ska bevisas – typ genom den här bilden som polisen i Lund delat på sin egen Facebooksida, vilket gjort succé.

Bild: Facebook

Det är polisen Linus som berättar om hur han återvänt till bilen efter en träningsrunda med hunden Devil för att då hitta en lapp på vindrutan. En lapp som han antog skulle innehålla lite kritik mot hur han hade parkerat, skriver han själv.

Men i stället visade det sig alltså vara en inbjudan från barnen på en närliggande förskola. "Rörd av den fantastiska invitationen var det naturligtvis bara att packa in Devil i bilen och hasta in på den närliggande förskolan och låta mellanmålet smaka!!", skriver han.

Bildkälla: TT

Väl på plats blev det en rundvandring och lite frågor från barnen som bland annat handlade om huruvida "tjuvar VERKLIGEN nyser 300 gånger efter en dusch pepparsprej och om poliser får ha barn".

Och ja, lite mellanmål då innan Linus "mätt och belåten" lämnade förskolan "med ett leende på läpparna". Om Devil fick någon fika förtäljer inte Facebook-posten – men det får vi väl hoppas!

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela