Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De unga killarnas humorkonto gör succé på Instagram

1 av 2

Instagram

2 av 2

Instagram

Nyheter | 09/05/2015 17:41

Det började som en rolig grej, nu har de nästan 20 000 följare.

Om du inte har varit inne på humorkontot @språkföralla på Instagram så är det hög tid nu, för du kommer garanterat att skratta.

Det var på en tyskalektion för cirka ett år sedan som de två vännerna, Toni-Prince Tvrtkovic och Amir Halim, båda 16 år gamla, började göra imitationer som de filmade och la upp på Instagram-kontot @språkföralla. Först, som en rolig grej för vänner då kontot var privat för allmänheten.

I dag har humorkontot över 18 000 följare.


Bildkälla: Instagram

– Vi har fått jättebra respons, vi har till och med fått brev från folk som vill att vi ska fortsätta precis som vi gör, säger Toni-Prince till Nyheter24.

Ni skildrar ofta olika kulturer i olika sammanhang och gör "svenskar vs utländska"-sketcher, hur ser ni på det?

– Ja och folk gillar det! Vi var lite nervös i början eftersom det kan vara känsligt men vi försöker att inte ta någon politisk ställning överhuvudtaget i klippen. Om jag jämför svenskar med invandrare så gör jag det på samma nivå och lägger ingen värdering i det, säger Toni-Prince och fortsätter:

– Vi vill bara sprida glädje och göra andras dagar lite bättre och roligare.