De ska varit på semester tillsammans.
1 av 3
De ska varit på semester tillsammans. - Foto: TT Bild
Porrkungen kallar Ekeroth hans bff.
2 av 3
Porrkungen kallar Ekeroth hans bff. - Foto: tt bild
3 av 3
- Foto: tt bild

Kent Ekeroth på exotisk semester med porrkungen

Kent Ekeroth beskrivs som en bff till porrkungen.


Kent Ekeroth ska ha semestrat med porrkungen Berth Milton. Enligt källor till Aftonbladet ska de spenderat en tid tillsammans på Mauritius. På en film som Aftonbladet tagit del av, ser man Kent simma runt vattnet i dykningsdräkt.

Kent ska ha bott i sin vän porrkungens hus under sin vistelse, vilket inte är så märkligt då de ska känna varandra sedan tidigare.

Berth Milton ska vara en av Sveriges mest skuldsatta. Milton ägde tidigare porrimperiet Private och hävdade att han bodde i Spanien för att slippa betala skatt i Sverige. Myndigheterna har länge sökt honom för att få honom att betala sin skuld, som i dag är 473 miljoner kronor.

Och Kent, Sverigedemokraternas rättspolitiske talesperson, vill först inte kommentera sin bromance med Milton när Aftonbladet kontaktar honom. Men sen öppnar han munnen, Kent ser inte problemet i att han hänger med en skattesmitare.

– Vad jag gör eller inte gör på semestern har du lika lite att göra med som jag har att göra med vem eller var du är på semester, skriver han i ett mejl.

Han tror inte heller att SD:s väljare bryr sig. Och han vill inte kommentera det faktum att Kent Ekeroth beskrivs vara Miltons BFF.

– Vilka relationer jag har eller inte har med folk har du lika lite att göra med som jag har att göra med dina personliga relationer, säger han till Aftonbladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det okej att poltiker hänger med skattesmitare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Man anhållen för våldtäkt utomhus i centrala Åre

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.