Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vinnaren hittad – han vann 159 miljoner

- 09/07/2015, 11:28 -
Seger!
1 av 3

Seger!

JESSICA GOW / SCANPIX

Svenska Spel har hittat vinnaren.
2 av 3

Svenska Spel har hittat vinnaren.

FOTOGRAFERNA HOLMBERG

Lämnades in i Järfälla.
3 av 3

Lämnades in i Järfälla.

FOTOGRAFERNA HOLMBERG

Vilket lyckobesked!

I lördags vann en lycklig spelare svindlande 159 miljoner med hjälp av sju rätt på Lotto och två rätt på Joker – men ingen gav sig till känna. Förrän nu då. Mannen som lämnade in sin lapp i Järfälla stack nämligen på semester men har nu fått kanonbeskedet.

Bild: TT

– Det här är ofattbart och overkligt, jag blir helt nervös! sa han till Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson när beskedet levererades.

För pengarna ska mannen, som är 55 år gammal, bland annat köpa en ny klocka eftersom att den gamla "krånglat en tid nu". Men det finns också en nervositet inblandad.

– Jag blir nervös när jag tänker på hur stor summa vi talar om och vilken förändring den bidrar med för egen del också, säger mannen till Svenska Spel och fortsätter:

– Tur att det är semestertider, för nu måste jag försöka skaffa en bild av både nuet och framtiden. För en man i 55-årsåldern betyder en sådan här vinst att resten av livet är säkrat ekonomiskt. Dessutom kommer ju familjen få ekonomiskt stöd genom livet, vilket känns underbart!

Bild: TT