Kvinnan hittades mördad i motionsspåret.
1 av 3
Kvinnan hittades mördad i motionsspåret. - Foto: TT.
Karta över området.
2 av 3
Karta över området. - Foto: TT / Google
Tusentals sprang i manifestation i söndags för att visa att rädslan inte segrar. Obs, bilden är en genrebild.
3 av 3
Tusentals sprang i manifestation i söndags för att visa att rädslan inte segrar. Obs, bilden är en genrebild. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

21-åriga kvinnan som mördades upplevde att hon var förföljd

Hon ska ha skrivit öppet om det på sociala medier.


Den 21-åriga kvinnan som mördades när hon var ute på en löptur ska ha haft en efterhängsen beundrare. Det säger en person med insyn i polisens utredning, skriver Aftonbladet.

– Hon upplevde att hon var förföljd av en man under en period.

Enligt källan ska det vara ett spår som undersöks.

Kvinnan ska ha skrivit om mannen på sociala medier. Förra året ska hon ha skrivit att hon bett honom flera gånger att sluta kontakta henne. Men mannen ska inte ha accepterat att hon inte ville ha ett förhållande med honom, skriver Aftonbladet.

Förundersökningsledaren Robert Näppi bekräftar för Aftonbladet att polisen känner till uppgiften, men att det inte är det enda spåret som undersöks.

– Det finns en mängd olika spår som polisen utreder just nu, säger han till Aftonbladet.

Det var förra veckan som den 21-åriga kvinnan mördades, vilket Nyheter24 skrev om, men än så länge har polisen inte gripit någon.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.

Polisen i Örebro rapporterar om brand

"Det ryker från en fläkt på taket till ett flerfamiljshus på väster i Örebro.", skriver polisen på sin hemsida.

Förberedde kokainsmuggling – hamnanställd döms

En man som varit anställd i Helsingborgs hamn i närmare 30 år döms, tillsammans med en 49-årig man, till två års fängelse vardera för bland annat förberedelse till synnerligen grov narkotikasmuggling.

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter. Han fälls för 14 fall av bedrägeri mot sina klienter.

Kommer USA att förbjuda Tiktok?

Sälj eller försvinn. Det är budskapet från amerikanskt håll när Tiktok ska upp i senaten. Men vad handlar bråket om den "kinesiska" appen egentligen om?