Nerijus Bilevicius.
1 av 3
Förhöret med 35-åringen under tisdagen ska ha varit givande. - Foto: TT Bild
Blomberg där Lisa hittades.
2 av 3
Blomberg där Lisa hittades. - Foto: TT Bild
Kinnekulle. Blomberg.
3 av 3
Lisa Holm, 17. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Lisa Holm-fallet: 35-åringen har lämnat nya uppgifter

Ett nytt förhör med 35-åringen ska ha varit givande enligt polisen.


Under tisdagen inleddes nya förhör med 35-åringen som är misstänkt för mordetLisa Holm, skriver Expressen. Försvarsadvokaten Inger Rönnbäck ska ha varit nöjd med förhören men än ska det inte vara något medgivande. På frågan om hon tycker att utredningen har kommit i ett annat läge så säger hon att det kan hon tycka på ett visst sätt. Och enligt Inger Rönnbäck kan man säga att det är helt nya uppgifter som han har lämnat.

– Det är utredningsmässigt viktiga uppgifter, så kanske man kan säga. Det är uppgifter som även jag anser är viktiga. Vi får se var de leder, säger hon till Expressen.

Hon säger även att hon bedömer att bevisningen inte är "särskilt stark".

Kommissarie Lars Johansson, som leder polisutredningen, säger att 35-åringen nekar till att ha någonting med Lisa Holm att göra.

– Mycket av förhöret gick ut på att förtydliga vissa bitar som vi tidigare har pratat med honom om. När man har tolk så kan saker uppfattas på olika sätt, säger han till Expressen.

Men det ska inte vara några avgörande detaljer som behövde klaras ut, menar han. Och ingenting kom fram som förändrar något i utredningen enligt honom.

Dock kan Lars Johansson bekräfta att det var ett givande förhör som leder utredningen framåt.

– Vi ställer hela tiden nya frågor och visst, vi har fått ut uppgifter ur förhöret som vi tycker är intressanta. Men vad det är vill jag inte gå in på.

Det var tidigare i somras som Lisa Holm hittades död. Sedan dess utreder polisen vad som hänt 17-åringen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bank nekade gravid provanställning

Två gripna efter skottlossning

En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

1 timme sedan
Afrikanska kvinnor har 130 gånger större risk att dö av komplikationer i samband med graviditet och förlossning än en kvinna i Europa eller Nordamerika, visar en ny FN-rapport. Och framstegen gällande mödradödligheten världen över har stannat av.

IS uppges ha dödat syriska soldater

2 timmar sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

2 timmar sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.