Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lisa Holm-fallet: 35-åringen har lämnat nya uppgifter

Nerijus Bilevicius.
1 av 3

Förhöret med 35-åringen under tisdagen ska ha varit givande.

TT Bild

Blomberg där Lisa hittades.
2 av 3

Blomberg där Lisa hittades.

TT Bild

Kinnekulle. Blomberg.
3 av 3

Lisa Holm, 17.

TT NYHETSBYRÅN

Nyheter | 18/08/2015 21:17

Ett nytt förhör med 35-åringen ska ha varit givande enligt polisen.

Under tisdagen inleddes nya förhör med 35-åringen som är misstänkt för mordetLisa Holm, skriver Expressen. Försvarsadvokaten Inger Rönnbäck ska ha varit nöjd med förhören men än ska det inte vara något medgivande. På frågan om hon tycker att utredningen har kommit i ett annat läge så säger hon att det kan hon tycka på ett visst sätt. Och enligt Inger Rönnbäck kan man säga att det är helt nya uppgifter som han har lämnat.

– Det är utredningsmässigt viktiga uppgifter, så kanske man kan säga. Det är uppgifter som även jag anser är viktiga. Vi får se var de leder, säger hon till Expressen.

Hon säger även att hon bedömer att bevisningen inte är "särskilt stark".

Kommissarie Lars Johansson, som leder polisutredningen, säger att 35-åringen nekar till att ha någonting med Lisa Holm att göra.

– Mycket av förhöret gick ut på att förtydliga vissa bitar som vi tidigare har pratat med honom om. När man har tolk så kan saker uppfattas på olika sätt, säger han till Expressen.

Men det ska inte vara några avgörande detaljer som behövde klaras ut, menar han. Och ingenting kom fram som förändrar något i utredningen enligt honom.

Dock kan Lars Johansson bekräfta att det var ett givande förhör som leder utredningen framåt.

– Vi ställer hela tiden nya frågor och visst, vi har fått ut uppgifter ur förhöret som vi tycker är intressanta. Men vad det är vill jag inte gå in på.

Det var tidigare i somras som Lisa Holm hittades död. Sedan dess utreder polisen vad som hänt 17-åringen.