Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Har du mediala krafter kan du söka jobb här – via Arbetsförmedlingen

- 12/09/2015, 22:45 -
Vill du jobba som "häxa" eller medium kan då söka via Arbetsförmedlingen.
1 av 3

Vill du jobba som "häxa" eller medium kan då söka via Arbetsförmedlingen.

Ap / TT

Du bör ha erfarenhet av till exempel tarotkort.
2 av 3

Du bör ha erfarenhet av till exempel tarotkort.

TT NYHETSBYRÅN

Spåkort.
3 av 3

Spåkort.

Nej, det är inget skämt. Arbetsförmedlingen söker häxor.

Om du gillar att snacka i telefon och att förutspå människors framtid så finns det perfekta jobbet för dig. Du kan till och med söka det genom Arbetsförmedlingen, de annonserar nämligen för flera medium.

Det är ett företag som står bakom annonserna som i platsbanken är kategoriserade som "växeltelefonist". Men det räcker inte att vara trevlig över telefon, du bör även ha erfarenhet av tarot, pendel eller kanalisering och du får genomgå ett anställningsprov.


Bildkälla

"Vi erbjuder bra grundlön och vi har olika bonussystem som gör att våra häxor har en bra och trygg grund att stå på. Häxriket erbjuder också olika sorters coachning till våra medium och det finns möjlighet att utveckla sina mediala gåvor hos oss." står det i en av annonserna som går att hitta via Arbetsförmedlingens hemsida.

Företaget söker personal i Örebro, Boden, Östersund, Karlskrona, Värnamo, Motala, Strängnäs, Enköping och Karlstad och i flera av annonserna använder företaget ordet "häxor" om personalen det söker.