Sveriges Lagbok.
1 av 3
Rättegång i fallet. - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX / TT
2 av 3
- Foto: tt bild
Bild från onsdagen.
3 av 3
Bild från onsdagen. - Foto: TT

Vittne såg misstänkte mördaren hemma

Idag har tredje dagen av rättegången inletts i mordet på Lisa Holm och ett vittne påstår sig ha sett den misstänkte hemma.


Under torsdagen ska sex vittnen höras i rättegången om mordet på Lisa Holm. Ett vittne, godsägarens fru säger i rättegången att hon har sett den misstänkte 35-åringen Nerijus Bilevicius utanför hans hem vid den tiden då Lisa Holm ska ha försvunnit, skriver Aftonladet.

– De brukar sitta utanför deras hus alla tre och jag uppfattade det som att det var de tre som satt utanför, säger vittnet under rättegången.

Vid 18.23 skickade Lisa Holm sms:et till sina föräldrar om att hon var på väg hem och vittnet säger att hon tror hon såg den misstänkte vid 18-tiden.

Det har tidigare varit väldigt oklart om 35-åringen talat sanning när han sagt att han var hemma vid den tiden. Han har bland annat sagt att han har legat hemma i sängen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

USA och Kinas försvarsministrar i samtal

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

Miljontals svenskar använder BankID för att identifiera sig och signera avtal. Men för vissa mobilanvändare upphör tjänsten snart att fungera.

Polisen i Karlskoga rapporterar om brand

"Det luktar brandrök i ett flerfamiljshus i Karlskoga", skriver polisen på sin hemsida.

Skyddsjakt på varg efter ponnyangrepp

Länsstyrelsen i Stockholm har utlyst skyddsjakt på varg i ett område norr om Norrtälje. Beskedet kommer efter att två minishetlandsponnyer blivit angripna i förra veckan.

Youtubechefen avslöjar: Så lyckas du med din video

Varje dag konsumeras tiotals miljarder videor på Youtube. Så hur lyckas du med just din video? Nyheter24 har talat med Youtubes toppchef i Sverige, Michelle Kadir, om vad som hissas och vad som dissas på världens största videoplattform på nätet. – Jag har några tips, säger hon.

Polisen i Nora rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En trafikolycka har inträffat på Älvstorpsvägen i Nora", skriver polisen på sin hemsida.