Fyra personer fördes till sjukhus efter att krogen fyllts med gas. Bilden är en genrebild.
Fyra personer fördes till sjukhus efter att krogen fyllts med gas. Bilden är en genrebild. - Foto: TT

Flera personer föll ihop av gas på Halloweenfest

Plötsligt fylldes krogen med gas under Halloweenfirandet. Fyra personer fick så stora besvär att de fördes till sjukhus med ambulans.


Under lördagskvällen förlorande flera personer medvetandet på krogen i Kristinehamn efter att lokalen fyllts med gas, skriver Aftonbladet.

Besökarna fick andningssvårigheter och fyra personer fick så stora besvär att de fördes till sjukhus med ambulans.

– De kunde inte stå upp utan föll ihop på marken, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl på polisen i Värmland till Aftonbladet.

Polisen misstänker att det är pepparspray eller tårgas som använts.

– Åtminstone en kvinna har uppgett att hon fått gas sprejat i ansiktet av en man i 25-årsåldern. Men vi vet inte i nuläget om det rör sig om en eller flera gärningsmän, säger Morgan Connedal till Aftonbladet.

Att det var en Halloweenfest och många var utklädda kommer troligen försvåra polisens arbete med att identifiera en eller flera gärningsmän.

Händelsen rubriceras och polisen har ingen misstänkt i nuläget. De vill att de som kan ha sett något hör av sig via 114 14.

Gas
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.