Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Flera personer föll ihop av gas på Halloweenfest

- 01/11/2015, 08:54
Fyra personer fördes till sjukhus efter att krogen fyllts med gas. Bilden är en genrebild.

Fyra personer fördes till sjukhus efter att krogen fyllts med gas. Bilden är en genrebild.

TT

Plötsligt fylldes krogen med gas under Halloweenfirandet. Fyra personer fick så stora besvär att de fördes till sjukhus med ambulans.

Under lördagskvällen förlorande flera personer medvetandet på krogen i Kristinehamn efter att lokalen fyllts med gas, skriver Aftonbladet.

Besökarna fick andningssvårigheter och fyra personer fick så stora besvär att de fördes till sjukhus med ambulans.

– De kunde inte stå upp utan föll ihop på marken, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl på polisen i Värmland till Aftonbladet.

Polisen misstänker att det är pepparspray eller tårgas som använts.

– Åtminstone en kvinna har uppgett att hon fått gas sprejat i ansiktet av en man i 25-årsåldern. Men vi vet inte i nuläget om det rör sig om en eller flera gärningsmän, säger Morgan Connedal till Aftonbladet.

Att det var en Halloweenfest och många var utklädda kommer troligen försvåra polisens arbete med att identifiera en eller flera gärningsmän.

Händelsen rubriceras och polisen har ingen misstänkt i nuläget. De vill att de som kan ha sett något hör av sig via 114 14.