OH NO, nu kommer värsta regnet :(
1 av 3
OH NO, nu kommer värsta regnet :( - Foto: TT BILD
Aja, det blir i alla fall inte snö.
2 av 3
Aja, det blir i alla fall inte snö. - Foto: TT
Jahapp.
3 av 3
Jahapp. - Foto: TT BILD

Superstormen Tor väntas lamslå Norge – sedan kommer den till Sverige

Vädret fortstätter att vara kaos. Det blir mer och mer blåst och nu väntas stormen Tor svepa in över Sverige.


Norska västkusten kommer få det stormigt snart. Stormen Tor kommer drabba norska västkusten hårt och sedan kommer den till Sverige, skriver Expressen.

Stormen kommer från Atlanten och drabbar några andra länder först.

– I morgon är det nog först Skottland och norra England som får sig en rejäl körare med vind och blåst. Sedan kommer det till norska västkusten. Det är den som får den riktiga stöten, säger Johan Groth på väderinstitutet Storm, till Expressen. Så värst blir det i Norge, men svenska västkusten får det också riktigt blåsigt.

– Jag skulle kunna tro att det blir byar upp mot 20 meter i sekunden framåt eftermiddagen och kvällen. Medelvinden ligger mellan 14 och 18 meter per sekund. Det blir ett mycket blåsigt dygn, säger Groth till Expressen.


Bildkälla

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.