Det finns mycket konstig porr, men sett till hur många som tittar på porr som ska föreställa familjemedlemmar så är incest-porr inte speciellt konstigt.
1 av 3
Det finns mycket konstig porr, men sett till hur många som tittar på porr som ska föreställa familjemedlemmar så är incest-porr inte speciellt konstigt. - Foto: TT / Pornhub
Svenskar gillar mamma-porr lite mer en porrsurfare gör i genomsnitt, enligt Pornhubs statistik.
2 av 3
Svenskar gillar mamma-porr lite mer en porrsurfare gör i genomsnitt, enligt Pornhubs statistik. - Foto: TT / Pornhub
Kämpa Sverige.
3 av 3
Kämpa Sverige. - Foto: TT

Så vanligt är det att svenskar gillar incest-porr

Tycker du det är schyst med lite mamma-porr eller kanske mamma OCH son tillsammans? Ta det lugnt, vi dömer inte och du är absolut inte ensam.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Först måste vi nämna varför detta är intressant just nu. I går bestämde LUF Storstockholm att ungdomsförbundet står bakom ett förslag om att göra det lagligt för syskon att ha sex. Folk blev rasande.

Fast hur många skulle verkligen vilja ha sex med en familjemedlem bara för att det var lagligt? Oklart. Men intressant nog verkar många tända på tanken av att porra till det med sin mamma eller styvmamma – i alla fall enligt statistik från Pornhub.

Bildkälla

Bildkälla: Pornhub

Ja, kolla på statistiken ovan. Pornhub har listat de vanligaste sökorden från hela världen på sin sajt och "step mom" kommer på tredje plats, "MILF" på femte, "mom" på sjätte och "step sister" på sjunde plats. En bit ner på listan finns dessutom "step mom and son".

Okej.

Men ännu intressantare är förstås att se vad svenskar söker efter på porrsajten, right?

Så klart, låt oss!

Bildkälla

Hos svenskarna verkar familje-porr ligga liiite närmre hjärtat än det gör i världen generellt. Redan på andra plats kommer "step mom" och på femte plats "mom".

Härligt Sverige. Kämpa på.

Bildkälla

/
/
Luf
/
Gillar du mamma-porr?
Tack för din röst!