- Foto: AP

Kvinna mördades på skogspromenad – nu åtalas 27-åring

Det var i oktober förra året som en 60-åriga kvinna mördades under en skogspromenad. Idag åtalas en 27-årig man för mordet.


Det var i oktober förra året som en 60-åriga kvinna blev mördad under sin promenad i skogen i Stidsvig i Klippans kommun, skriver Aftonbladet.

Idag åtalas den 27-åriga mannen för mordet på kvinnan. Enligt frivården hade mannen bott i sin bil under två år, och haft den parkerad i skogsområdet där kvinnan hittades mördad efter några timmar som försvunnen.

– Han var här i Sverige för att tjäna pengar som han skickade hem till sin familj och han bodde i bilen för att kunna skicka så mycket pengar som möjligt, säger hans advokat Anders Wiborg, till Aftonbladet.

Rättegången inleds den 30 mars och kommer troligtvis pågå i fem dagar.

/
/
/
/
Man
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för skattebetalarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,5 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.