Lördag 4 Dec
Stockholm

Man knivskuren i halsen under jätteslagsmål

Det var efter klockan 23.00 på påskdagskvällen som polis larmades till Industrigatan i norra Kristianstad efter uppgifter om ett jättebråk.
1 av 4
Det var efter klockan 23.00 på påskdagskvällen som polis larmades till Industrigatan i norra Kristianstad efter uppgifter om ett jättebråk. Foto: TT Nyhetsbyrån
Det kan ha handla om omkring 40 till 60 män som var inblandade i bråket, där flera personer skadades.
2 av 4
Det kan ha handla om omkring 40 till 60 män som var inblandade i bråket, där flera personer skadades. Foto: TT Nyhetsbyrån
Fyra personer har tvingats uppsöka sjukhuset för vård, varav två av dem är allvarligt skadade. En person har blivit knivskuren i halsen.
3 av 4
Fyra personer har tvingats uppsöka sjukhuset för vård, varav två av dem är allvarligt skadade. En person har blivit knivskuren i halsen. Foto: TT Nyhetsbyrån
Där bråket ska ha skett ligger flera föreningslokaler nära varandra, och det är också anledningen till att det var mycket folk på platsen.
4 av 4
Där bråket ska ha skett ligger flera föreningslokaler nära varandra, och det är också anledningen till att det var mycket folk på platsen. Foto: TT Nyhetsbyrån

Omkring 40 till 60 män ska ha varit inblandade i bråket. Händelsen rubriceras som mordförsök.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var efter klockan 23.00 på påskdagskvällen som polis larmades till Industrigatan i norra Kristianstad efter uppgifter om ett jättebråk.

Enligt Kristianstadsbladet kan det ha handla om omkring 40 till 60 män som var inblandade i bråket, där flera personer skadades.

– Det var en sagolik röra. Vi har ännu inte fått någon riktig bild av varför det har hänt, säger Christer Nilsson, inre befäl på måndagsmorgonen, till Expressen.

Fyra personer har tvingats uppsöka sjukhuset för vård, varav två av dem är allvarligt skadade. En person har blivit knivskuren i halsen, enligt Kristianstadsbladet.

– Ärendet rubriceras i nuläget som försök till mord, säger Maya Forstenius, presstalesperson på polisens ledningscentral i Region syd, till P4 Malmöhus.

Där bråket ska ha skett ligger flera föreningslokaler nära varandra, och det är också anledningen till att det var mycket folk på platsen. Efter bråket ska flera personer även ha tagit sig till sjukhuset dit de skadade hade förts, och det ska ha blivit stökigt även där.

Polisen har hållit förhör med flera inblandade personer under måndagsmorgonen, men fortfarande är orsaken till att bråket uppstod oklar.

– Motivet till det är väldigt oklart. Vi hoppas att nya förhör med de drabbade ska kunna ge mer ljus på det, säger Christer Nilsson, till Expressen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela