Det var efter klockan 23.00 på påskdagskvällen som polis larmades till Industrigatan i norra Kristianstad efter uppgifter om ett jättebråk.
1 av 4
Det var efter klockan 23.00 på påskdagskvällen som polis larmades till Industrigatan i norra Kristianstad efter uppgifter om ett jättebråk. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Det kan ha handla om omkring 40 till 60 män som var inblandade i bråket, där flera personer skadades.
2 av 4
Det kan ha handla om omkring 40 till 60 män som var inblandade i bråket, där flera personer skadades. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Fyra personer har tvingats uppsöka sjukhuset för vård, varav två av dem är allvarligt skadade. En person har blivit knivskuren i halsen.
3 av 4
Fyra personer har tvingats uppsöka sjukhuset för vård, varav två av dem är allvarligt skadade. En person har blivit knivskuren i halsen. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Där bråket ska ha skett ligger flera föreningslokaler nära varandra, och det är också anledningen till att det var mycket folk på platsen.
4 av 4
Där bråket ska ha skett ligger flera föreningslokaler nära varandra, och det är också anledningen till att det var mycket folk på platsen. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Man knivskuren i halsen under jätteslagsmål

Omkring 40 till 60 män ska ha varit inblandade i bråket. Händelsen rubriceras som mordförsök.


Det var efter klockan 23.00 på påskdagskvällen som polis larmades till Industrigatan i norra Kristianstad efter uppgifter om ett jättebråk.

Enligt Kristianstadsbladet kan det ha handla om omkring 40 till 60 män som var inblandade i bråket, där flera personer skadades.

– Det var en sagolik röra. Vi har ännu inte fått någon riktig bild av varför det har hänt, säger Christer Nilsson, inre befäl på måndagsmorgonen, till Expressen.

Fyra personer har tvingats uppsöka sjukhuset för vård, varav två av dem är allvarligt skadade. En person har blivit knivskuren i halsen, enligt Kristianstadsbladet.

– Ärendet rubriceras i nuläget som försök till mord, säger Maya Forstenius, presstalesperson på polisens ledningscentral i Region syd, till P4 Malmöhus.

Där bråket ska ha skett ligger flera föreningslokaler nära varandra, och det är också anledningen till att det var mycket folk på platsen. Efter bråket ska flera personer även ha tagit sig till sjukhuset dit de skadade hade förts, och det ska ha blivit stökigt även där.

Polisen har hållit förhör med flera inblandade personer under måndagsmorgonen, men fortfarande är orsaken till att bråket uppstod oklar.

– Motivet till det är väldigt oklart. Vi hoppas att nya förhör med de drabbade ska kunna ge mer ljus på det, säger Christer Nilsson, till Expressen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Anhöriga släppta efter markmord

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

1 timme sedan
Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.