Lördag 21 Maj
Stockholm

Två pappor i vilt slagsmål på biograf under Kung Fu Panda

Det var under påskdagskvällen som ett vilt slagsmål bröt ut mellan två pappor på biografen Bergakungen i Göteborg. Bilden är ett montage.
1 av 4
Det var under påskdagskvällen som ett vilt slagsmål bröt ut mellan två pappor på biografen Bergakungen i Göteborg. Bilden är ett montage. Foto: TT Nyhetsbyrån
Anledningen till att bråket startade ska ha varit att ett mindre barn skrikit sig igenom hela filmen "Kung Fu Panda 3".
2 av 4
Anledningen till att bråket startade ska ha varit att ett mindre barn skrikit sig igenom hela filmen "Kung Fu Panda 3". Foto: TT Nyhetsbyrån
När filmen var slut ska en annan pappa ha börjat tjafsa med det lilla barnets pappa, något som ledde till att ett fullt slagsmål utbröt.
3 av 4
När filmen var slut ska en annan pappa ha börjat tjafsa med det lilla barnets pappa, något som ledde till att ett fullt slagsmål utbröt. Foto: TT Nyhetsbyrån
Polisen har hållit förhör med inblandade personer, men har i nuläget inte någon person misstänkt för brott.
4 av 4
Polisen har hållit förhör med inblandade personer, men har i nuläget inte någon person misstänkt för brott. Foto: TT Nyhetsbyrån

Anledningen till att bråket startade ska ha varit att ett mindre barn skrikit sig igenom hela filmen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under påskdagskvällen som ett vilt slagsmål bröt ut mellan två papporbiografen Bergakungen i Göteborg, skriver Göteborgs-Posten.

Anledningen till att bråket startade ska ha varit att ett mindre barn skrikit sig igenom hela filmen "Kung Fu Panda 3" som visades i salong 1, enligt en annan förälder som var där med sin son.

– Det var en familj som hade ett litet barn med sig. Barnet skrek genom hela filmen vilket skapade en växande irritation i salongen. När barnet inte slutade skrika fick det en mobiltelefon som barnet började spela jättehöga ringsignaler på, berättar vittnet till slagsmålet, till tidningen.

Bildkälla: TT Nyhetsbyrån

När filmen var slut ska en annan pappa ha börjat tjafsa med det lilla barnets pappa, något som ledde till att ett fullt slagsmål utbröt. Flera personer ska då ha anslutit till tumultet.

– Det var en hel hög med folk som låg på varandra och slogs mellan stolarna. En del försökte väl sära på de iblandade, det var svårt att se exakt vad som hände, säger vittnet.

Polisen har hållit förhör med inblandade personer, men har i nuläget inte någon person misstänkt för brott, skriver GP.

Kommentera
Kopiera länk
Dela