Det är Onlinepizza.se som för andra året i rad söker folk som ska jobba med att testa mat från restaurangerna som är anslutna till deras företagets app.
1 av 3
Det är Onlinepizza.se som för andra året i rad söker folk som ska jobba med att testa mat från restaurangerna som är anslutna till deras företagets app. - Foto: TT / Imgur
Mums!
2 av 3
Mums! - Foto: TT/Ap
Tänk att få betalt i pizza?! Drömmen.
3 av 3
Tänk att få betalt i pizza?! Drömmen. - Foto: Ap

Sveriges softaste sommarjobb – få betalt för att äta pizza

Många skulle nog kalla detta för ett drömjobb.


Förra året skrev Nyheter24 om ett väldigt speciellt sommarjobb – om man älskar hämtmat. I år är det dags igen.

Det är Onlinepizza.se som för andra året i rad söker folk som ska jobba med att testa mat från restaurangerna, däribland många pizzerior, som är anslutna till företagets app.

– Förra året var detta begränsat till studenter. Nu har vi släppt det fritt för alla, säger Josefin Jerndahl, presskontakt på onlinepizza.se till Nyheter24.

De som vill ansöka till detta mycket speciella sommarjobb ska ta en matbild. Sedan ska de recensera och betygsätta maten, och lägga upp matbilden på Instagram under hashtaggen #onlinepizzatestarna.

Bildkälla: AP / TT

Efter det väljs en person ut i totalt 14 städer. Det handlar om Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö, Gävle, Karlstad, Helsingborg, Umeå, Sundsvall, Karlskrona, Kristianstad, Borlänge, Eskilstuna och Enköping.

– Får du jobbet kommer du få 2000 kronor för att spendera på sajten. Sedan får de 70 kronor i lön per genomförd recension. Så om man vill kan man jobba i en vecka och beställa två gånger per dag, men man kan också dra ut på det, säger Josefin Jerndahl.

Vilken typ av person söker ni?

– Någon som är kreativ. En van instagrammare som älskar mat, tycker det är kul med matbilder och är bra på att förklara och beskriva hur mat smakar.

Sugen på det här sommarjobbet? Sök fram till den 21 maj här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha det här sommarjobbet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

1 timme sedan
Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

1 timme sedan
Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

1 timme sedan
Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.