Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sveriges softaste sommarjobb – få betalt för att äta pizza

Det är Onlinepizza.se som för andra året i rad söker folk som ska jobba med att testa mat från restaurangerna som är anslutna till deras företagets app.
1 av 4

Det är Onlinepizza.se som för andra året i rad söker folk som ska jobba med att testa mat från restaurangerna som är anslutna till deras företagets app.

TT / Imgur

Mums!
2 av 4

Mums!

TT/Ap

Åh herre...
3 av 4

Åh herre...

imgur

Tänk att få betalt i pizza?! Drömmen.
4 av 4

Tänk att få betalt i pizza?! Drömmen.

Ap

Nyheter | 05/04/2016 19:14

Många skulle nog kalla detta för ett drömjobb.

Förra året skrev Nyheter24 om ett väldigt speciellt sommarjobb – om man älskar hämtmat. I år är det dags igen.

Det är Onlinepizza.se som för andra året i rad söker folk som ska jobba med att testa mat från restaurangerna, däribland många pizzerior, som är anslutna till företagets app.

– Förra året var detta begränsat till studenter. Nu har vi släppt det fritt för alla, säger Josefin Jerndahl, presskontakt på onlinepizza.se till Nyheter24.

De som vill ansöka till detta mycket speciella sommarjobb ska ta en matbild. Sedan ska de recensera och betygsätta maten, och lägga upp matbilden på Instagram under hashtaggen #onlinepizzatestarna.

Bildkälla: AP / TT

Efter det väljs en person ut i totalt 14 städer. Det handlar om Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö, Gävle, Karlstad, Helsingborg, Umeå, Sundsvall, Karlskrona, Kristianstad, Borlänge, Eskilstuna och Enköping.

– Får du jobbet kommer du få 2000 kronor för att spendera på sajten. Sedan får de 70 kronor i lön per genomförd recension. Så om man vill kan man jobba i en vecka och beställa två gånger per dag, men man kan också dra ut på det, säger Josefin Jerndahl.

Vilken typ av person söker ni?

– Någon som är kreativ. En van instagrammare som älskar mat, tycker det är kul med matbilder och är bra på att förklara och beskriva hur mat smakar.

Sugen på det här sommarjobbet? Sök fram till den 21 maj här.

Vill du ha det här sommarjobbet?