- Foto: TT Bild

Taxichaufför knivhuggen – polisen letar efter man i beige jacka

​En taxichaufför knivskars i bröstet och buken i Norrköping i natt.


Chauffören var vid medvetande när larmet kom in vid 03-tiden på natten, och mannen fördes till sjukhus, skriver Aftonbladet.

– Jag kan inte säga mer än att det är allvarliga skador det rör sig om, säger Thomas Agnevik, presstalesman vid polisen i Östergötland.

Taxichaufförens sista passagerare ska ha varit en man mellan 40 och 50, iklädd beige mockajacka. Polis är intresserad av att komma i kontakt med honom. Han plockades förmodligen upp runt Rådstugugatan 33 i Norrköping.

En förundersökning om försök till mord alternativt dråp, har inletts skriver Aftonbladet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

“Nu har jag hittat mitt gäng”

Så många svenskar saknar en nära vän

Omkring 700 000 personer i Sverige har ingen att prata med om personliga saker. Och det är fler män än kvinnor som uppger att de inte har en nära vän.

Oron växer för rysk skuggflotta i Östersjön

Sanktioner kringgås och miljön hotas när rysk olja flyttas mellan fartyg på Östersjön. Nu lyfts oron till EU-nivå.

Ung man får fängelse för barnvåldtäkt

En 18-årig man döms till fängelse i tre och ett halvt år för våldtäkt mot barn. P4 Gotland rapporterar att mannen våldtog en då 13-årig flicka. Han ska även betala skadestånd till flickan på 350 000 kronor.

Polisen i Huddinge rapporterar om stöld

"En polispatrull dirigeras av ett vittne till en man som till synes håller på att stjäla en cykel i Kungens Kurva köpcentrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Solna

1 timme sedan
"En bilist har tappat kontrollen över sitt fordon, kört av vägen och in genom ett staket i Ulriksdal. Föraren är inte skadad fysiskt.", skriver polisen på sin hemsida.