Det är vid en olycksplats på en påfart på E6 i höjd med Munkedal som en brandman har blivit påkörd. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
1 av 2
Det är vid en olycksplats på en påfart på E6 i höjd med Munkedal som en brandman har blivit påkörd. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. - Foto: STEFAN JERREVÅNG / SCANPIX
Brandmannen blev påkörd av en bil när denne stod och jobbade med en lastbild som hade vikt sig på mitten.
2 av 2
Brandmannen blev påkörd av en bil när denne stod och jobbade med en lastbild som hade vikt sig på mitten. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Brandman påkörd vid olycksplats – dog av skadorna

Brandmannen blev påkörd av en bil när denne stod och jobbade med en lastbild som hade vikt sig på mitten.


Det var vid en olycksplats på E6 i höjd med Munkedal som en brandman blev påkörd vid halv sex-tiden på tisdagseftermiddagen. Brandmannen har dött av skadorna, skriver Göteborgs-Posten.

– Vi har inlett en förundersökning gällande vårdslösthet i trafik, säger säger Patrik Ahlbom, polisens presstalesperson i region väst, till tidningen.

Brandmannen kördes på av en bil när denne stod och jobbade med en lastbild som hade vikt sig på mitten. Vid 19-tiden bekräftades det att brandmannen avlidit av skadorna.

– Anhöriga är underättade. Det här är fruktansvärt och vi känner just nu stor sorg, säger Bernt Eriksson, räddningschef vid Mitt Bohusläns räddningsförbund, till Göteborgs-Posten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!