Lördag 2 Jul
Stockholm

Brandman påkörd vid olycksplats – dog av skadorna

Det är vid en olycksplats på en påfart på E6 i höjd med Munkedal som en brandman har blivit påkörd. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
1 av 2
Det är vid en olycksplats på en påfart på E6 i höjd med Munkedal som en brandman har blivit påkörd. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: STEFAN JERREVÅNG / SCANPIX
Brandmannen blev påkörd av en bil när denne stod och jobbade med en lastbild som hade vikt sig på mitten.
2 av 2
Brandmannen blev påkörd av en bil när denne stod och jobbade med en lastbild som hade vikt sig på mitten. Foto: TT Nyhetsbyrån

Brandmannen blev påkörd av en bil när denne stod och jobbade med en lastbild som hade vikt sig på mitten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var vid en olycksplats på E6 i höjd med Munkedal som en brandman blev påkörd vid halv sex-tiden på tisdagseftermiddagen. Brandmannen har dött av skadorna, skriver Göteborgs-Posten.

– Vi har inlett en förundersökning gällande vårdslösthet i trafik, säger säger Patrik Ahlbom, polisens presstalesperson i region väst, till tidningen.

Brandmannen kördes på av en bil när denne stod och jobbade med en lastbild som hade vikt sig på mitten. Vid 19-tiden bekräftades det att brandmannen avlidit av skadorna.

– Anhöriga är underättade. Det här är fruktansvärt och vi känner just nu stor sorg, säger Bernt Eriksson, räddningschef vid Mitt Bohusläns räddningsförbund, till Göteborgs-Posten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.