Flickan gick ut till en lekpark och ungefär en timme senare började anhöriga få sms där hon bad om hjälp och skrev att hon blev bortförd.
1 av 2
Flickan gick ut till en lekpark och ungefär en timme senare började anhöriga få sms där hon bad om hjälp och skrev att hon blev bortförd. - Foto: Faksimil Google Maps / TT
Flickan skrev i sms att hon blev bortförd mot Stockholm men polisen har pejlat hennes mobil i Kovland.
2 av 2
Flickan skrev i sms att hon blev bortförd mot Stockholm men polisen har pejlat hennes mobil i Kovland. - Foto: TT

15-årig flicka försvunnen – skickade sms till anhöriga om hjälp

På måndagskvällen gick hon ut, sedan dess har familjen inte sett henne. Hon har skickat sms till familjen och skrivit att hon blivit bortförd.


På måndagskvällen skulle den 15-åriga flickan gå ut till en lekplats i Gnarp, där hon bor. Hon försvann och misstänks blivit bortförd. Enligt Sundsvalls tidning säger polisen att flickan sms:at anhöriga och skrivit att hon förts bort och var på väg till Stockholm.

– Det kom sms till anhöriga där hon bad om hjälp, säger Tomas Sandin, vakthavande befäl vid polisen i Gävleborg, till Sundsvalls Tidning.

Nu söker polisen efter henne i Kovland, utanför Sundsvall. De får inte kontakt via telefon men söker efter mobilpejling.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.