Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sofia efterlyste en dejt till Håkans konsert – han blev den lycklige

- 03/06/2016, 10:23 -

Nyheter24 har tidigare skrivit om Sofias efterlysning efter en dejt till håkankonserten. Nu har hon gjort sitt val, det blev 26-årige Gustaf.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Sofia, 23, som sökte efter en dejt till Håkan Hellströms konsert på Ullevi i helgen.

– Tänk om man träffar någon som det känns rätt med, det hade ju varit helt otroligt. Tänk att påbörja sin kärleksresa på Håkan Hellström, sa hon då till Nyheter24.

Nu har Sofia hittat sin dejt, det blir 26-årige Gustaf Gulliksson som får följa med henne på konserten.

– Jag såg artikeln om att hon sökte efter en dejt här om dagen och tänkte att det var en kul idé. Men eftersom jag var så sent ute trodde jag det var en väldigt liten chans att jag skulle bli vald, säger Gustaf till Nyheter24.

Trots att han var sent ute blev Gustaf den lycklige. Bara någon timme efter att han skrivit till Sofia fick han svar – och sedan frågan han ville ha – nämligen om han ville bli hennes dejt. Han skickade en video till Sofia där han spelar Håkans låt Valborg på gitarr, något som charmade Sofia. Se videon ovan.

– Jag läste att hennes favoritlåt var Valborg, och jag kan den på gitarr. Så jag tänkte att en video där jag spelar låten var ett bra sätt att fånga uppmärksamheten, säger han.

Sofia säger att det var över 800 personer som skrev och hon valde Gustaf på grund av hans engagemang.

– Videon var väldigt charmig och jag tyckte han verkade som en genuin och jordnära person, säger hon till Nyheter24.

Båda tycker morgondagen ska bli spännande men ingen verkar speciellt nervös – i alla fall inte nu.

– När jag vaknar i morgon och inser att dagen är här så kommer nervositeten med all säkerhet komma, säger Sofia.

Gillar du Håkan Hellström?