Nicole, 18, fick ett "bra" tips efter att en kille kommit i henne.
Nicole, 18, fick ett "bra" tips efter att en kille kommit i henne. - Foto: Montage Twitter/Giphy

​Nicole, 18, hade sex med kille – sedan sa han det dummaste någonsin

"Jag började bara skratta och kollade jättedumt åt honom. Jag vet inte om han själv insåg vad han hade sagt."


När 18-åriga Nicole var på en studentskiva i april stötte hon på en kille hon tidigare haft sex med.

Det hettade till mellan dem igen och snart befann de sig utomhus för att ha sex.

Men eftersom det skedde spontant fanns det ingen kondom att tillgå, och Nicole hade precis börjat på p-piller. Det visste inte killen om, och efter sexet gav han ett “bra” råd på hur hon ska göra för att inte bli gravid.

– Jag blev så ställd, det var så himla dumt. Han sa ju att “jag kom i dig nu, men du blir inte gravid om du ställer dig upp så allt rinner ut,” berättar Nicole för Nyheter24.

Den logiska förklaringen är nog att den här killen har missat ett och annat på sexualundervisningen.

Bildkälla

– Jag vågade inte säga något. Jag började bara skratta och kollade jättedumt åt honom. Jag vet inte om han själv insåg vad han hade sagt.

Några veckor efter händelsen berättade Nicole för som kompis Filippa när de pratat om roliga sexupplevelser. Då skrev Filippa som har blivit superviral. Om du är en av alla de som sett den (tweeten har nu delats över 1 100 gånger), så vet du nu historien bakom. Ganska kul, eller hur?

Bildkälla: Twitter

– Man lär ju sig hur det går till redan i lågstadiet – det är ganska basic att veta att det inte funkar att ställa sig upp. Men det var ju en chock för både mig och Filippa att tweeten blev så himla delad, säger Nicole.

Killen verkar hittills ovetandes om att hans uttalande har delat så mycket. Och trots att hans tips inte var särskilt smart hindrar det inte Nicole från att träffa honom igen.

Om du gillade den här artikeln kanske du vill läsa om Lizette som fick frågan om hon åt p-piller först efter killen hade kommit i henne, eller om killen som bjöd på drinkar och begärde pengar tillbaka dagen efter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!