Pär Winberg hoppade till av chocken när han besökte toaletten på Ronneby flygplats.
1 av 5
Pär Winberg hoppade till av chocken när han besökte toaletten på Ronneby flygplats. - Foto: privat
Skräckscenen som Pär möttes av när han tände lyset inne på handikapptoaletten.
2 av 5
Skräckscenen som Pär möttes av när han tände lyset inne på handikapptoaletten. - Foto: privat
Vem skulle inte ha svårt att känna sig avslappnad med det här toalettsällskapet?
3 av 5
Vem skulle inte ha svårt att känna sig avslappnad med det här toalettsällskapet? - Foto: privat
Här är Pär på Sweden Rock Festival. Fortfarande i djup chock.
4 av 5
Här är Pär på Sweden Rock Festival. Fortfarande i djup chock. - Foto: privat
Pär Winberg brukar annars vara betydligt mer avslappnad och se såhär cool ut i studion.
5 av 5
Pär Winberg brukar annars vara betydligt mer avslappnad och se såhär cool ut i studion. - Foto: privat

Pär om chocken på flygplatstoaletten: "Det var splatter över hela väggarna"

Den här är händelsen inne på flygplatstoaletten i Ronneby är skitläskig i dubbel bemärkelse.


Pär Winberg har jobbat inom musikbranschen i över 20 år med de allra största stjärnorna och har nog sett det mesta i läskig toalettväg ute på festivaler och turnéer.

I helgen var han på Sweden Rock Festival och tog en avstickare för att skjutsa en vän till Ronneby flygplats, när kissnödigheten plötsligt pockade på.

Pär tog första bästa toalett inne på flygplatsen, vilket råkade bli handikapptoaletten som då var nedsläckt. När han tände lyset inne på toaletten fick han en chock.

– Det var splatter på hela väggarna, över hela jävla rummet. En del fläckar hade blivit som fjärilar ut ur färgsplattret. Jag höll på att skita ner mig, säger Pär med ett skratt till Nyheter24.

Bildkälla: Facebook

Den synen Pär möttes av inne på toaletten är en konstinstallation föreställande en blåmålad person som sitter på huk och sträcker sig bedjande mot toalettstolen. Med en arm som ser ut att vara stympad.

Bildkälla: Facebook

– När jag väl hade upptäckt att hon var gjord av någon slags keramik så var det ändå obehagligt att sitta där på toan och ha en blå kärring stirrandes på mig, skriver Pär i ett väldigt uppskattat Facebookinlägg i en populär grupp för "svåra" föremål. Något som det här helt klart kan klassas som.

"Så djupt tragiskt. Hennes lilla halvt avhuggna hand söker sig fruktlöst mot rövgrötsaltaret" skriver en av alla personer som har roats av bilden sedan den blev upplagd.

Efter händelsen kan Pär Winberg inte låta bli att undra hur snett det skulle kunna gå om en gammal person med klena nerver kommer in på toaletten och gör samma upptäckt.

Efter lite efterforskning visar det sig att den läskiga blå splatterscenen är en del av en konstutställning inne på Ronneby flygplats olika toaletter, genomförd av konstelever på folkhögskolan i Bräkne-Hoby.

Någon annan som fick en chock, var den här personen när hen upptäckte vem som hade hackat in sig i datorn. Något som verkligen är kontroversiellt i konstform, är bröstvårtor i sociala medier. Med den här appen kan du kringgå det tramsiga förbudet.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!