Tisdag 16 Aug
Stockholm

Larm om skottlossning i Solna: "Han sköt åt både höger och vänster"

Polisen har spärrat av ett område efter larm om en person som ska ha skjutit i ett bostadsområde. Bilderna är från ett annat tillfälle.
Polisen har spärrat av ett område efter larm om en person som ska ha skjutit i ett bostadsområde. Bilderna är från ett annat tillfälle. Foto: TT

Polisen kallades till Willys på Hagalundsgatan i Solna efter larm om en person som gått gatan ner och skjutit omkring sig.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Polisen kallades till ett område i Solna vid 20.13 på tisdagskvällen efter att flera vittnen hört av sig och berättat att en man gått runt och skjutit med någon form av vapen i området.

Ett vittne säger till Aftonbladet att han hörde skott.

– När vi tittade ut såg jag en kille som sköt åt både höger och vänster. Jag har ägt luftpistoler i mitt liv, men det här lät verkligen som riktiga skott, säger vittnet.

Enligt vittnesuppgifter ska fyra personer även ha bråkat i området strax innan skottlossning. Vid bråket ska en av personerna ha tagit fram ett pistolliknande vapen och flera smällar hörts.

Just nu befinner sig flera polispatruller i området som även är avspärrat. Vid klockan 20.55 kontrollerades en man som misstänktes för narkotikabrott. Mannen greps senare.

Vid en husrannsakan i en intilliggande lägenhet hittade polisen sedan en skarpladdad pistol och rester av narkotika. Och vid 21-tiden fann polisen en tomhylsa vid brottsplatsen, rapporterar Aftonbladet.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.