Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gick runt och blottade sig i Halmstad – polisen söker fler drabbade

Polisen söker efter fler drabbade.
1 av 3

Polisen söker efter fler drabbade.

TT (Montage)

En blottare har visat sig i Halmstad.
2 av 3

En blottare har visat sig i Halmstad.

TT

Polisen har fått in sju anmälningar – men tror att det rör sig om fler offer.
3 av 3

Polisen har fått in sju anmälningar – men tror att det rör sig om fler offer.

TT

Nyheter | 13/07/2016 15:05

Senaste dagarna har sju anmälningar kommit in om en man som har blottat sig i Halmstad. Mannen är gripen – polisen söker efter fler offer.

En man i 45-årsåldern har gripits och är sedan tisdag lunch anhållen misstänkt för sexuellt ofredande. Polisen söker nu efter fler personer som kan ha utsatts av personen.

– VI håller nu på att kartlägga och försöka lägga ihop pusselbitar för att se hur omfattande ärendet är, säger Christer Fuxborg, presstalesperson för polisen region Väst, till Nyheter24.

Mannen greps och anhölls efter att ha fått in samstämmiga signalement från flera personer som gjort en anmälan om sexuellt ofredande efter att mannen blottat sig. Förhör med vittnen och mannen pågår.

Det har kommit in sju stycken anmälningar men polisen tror att det kan finnas fler personer som utsatts för sexuellt ofredande. Därför ber polisen eventuella brottsoffer att anmäla det.

– Vi misstänker att mannen har blottat sig för fler personer, säger Christer Fuxborg till Nyheter24.

Anmälan kan göras hos polisstationen i Halmstad eller genom att ringa 114 14.