Måndag 26 Jul
Stockholm

Hamase hyllas för sitt fina intiativ: "Alla förtjänar att känna sig vackra"

Hamase bestämde sig för att göra en fin sak.
1 av 3
Hamase bestämde sig för att göra en fin sak. Foto: Privat
Nämligen ge bort den här klänningen till någon som kanske inte annars skulle haft råd.
2 av 3
Nämligen ge bort den här klänningen till någon som kanske inte annars skulle haft råd. Foto: Privat
Hamase, 21.
3 av 3
Hamase, 21. Foto: Privat

Varje dag kan man läsa hemska nyheter om vad som händer i världen. Därför bestämde sig Hamase för att sprida lite glädje.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hamase, 21, har alltid brunnit för speciellt en sak – att inspirera andra människor att göra gott.

Därför bestämde hon sig för att göra något riktigt fint, nämligen att ge bort en klänning till någon som annars kanske inte skulle haft pengarna.

– Det är mycket fester och bröllop under sommaren och jag har sett många kvinnor som skriver att de har det svårt ekonomiskt. Då tänkte jag att jag kunde ge bort min klänning till någon som också kunde glänsa och känna sig som en "million dollar chick", säger Hamase till Nyheter24.

Strax efter att hon hade skrivit det på Facebook fick hon flera meddelande från tjejer. Många berömde henne för hennes fina gärning samt berättade att de själva blivit inspirerade. Sen fanns det självklart många som var intresserade av klänningen.

– Jag vet inte hur jag ska kunna bestämma mig, men jag har några singelmammor som jag har pratat med. Men jag tänkte att det kanske kunde bli en kedjereaktion. Att personen jag ger den till ger den vidare igen. Det skulle bli en fin sak om det fungerade.


Det är mycket på grund av alla mörka nyheter varje dag som Hamase vill sprida lite glädje och ljus.

– Jag vill inspirera människor att göra gott. Därför betyder det så mycket för mig när de skriver att jag har inspirerat de att göra samma sak.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela