Jessicas lösning är suverän.
1 av 4
Jessicas lösning är suverän. - Foto: Privat
Jessica hittade inte sin bikinitopp när hon skulle åka och bada med sin man.
2 av 4
Jessica hittade inte sin bikinitopp när hon skulle åka och bada med sin man. - Foto: Privat
Då hittade hon på en egen lösning.
3 av 4
Då hittade hon på en egen lösning. - Foto: Privat
Som nu hyllas av många.
4 av 4
Som nu hyllas av många. - Foto: Privat

Jessica hittade inte sin bikinitopp – nu hyllas hon för sin briljanta lösning

Jessica skulle åka och bada tillsammans med sin man, men kunde inte hitta sin bikiniöverdel.


Det var i söndags som Jessica Kalm, 31, skulle åka och bada tillsammans med sin man. Man det fanns ett problem, hon hittade inte sin bikiniöverdel.

– Jag sa av ren frustration till min man att jag skulle få dra på mig ett par gamla trosor. Så jag gjorde det och det såg faktiskt ganska bra ut, säger Jessica till Nyheter24.

De åkte och badade och ingen verkade märka att hon hade ett par trosor som överdel. Hon lade sedan upp bilden i en grupp på Facebook där den uppmärksammades snabbt.


– Jag förväntade mig att några av kommentarerna skulle handla om att jag var överviktig, men det gjorde de inte. Alla var så positiva till det hela och nu har nästan 8 000 gillat inlägget. Det känns väldigt häftigt.

Men det fanns också ett lite djupare budskap bakom bilden – alla ska vara stolta över sin egen kropp.

– Alla ska vara stolta, ingen har något att skämmas för. Alla kroppar är perfekta och fina, det spelar ingen roll hur man ser ut. Det är så mycket hets kring hur man bör se ut och det måste sluta.

Självklart har Jessica använt sin briljanta lösning till stranden fler gånger, vem skulle inte?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 24 april

USA:s ultimatum till Tiktok: Sälj eller kastas ut

USA:s senat har röstat ja till ett förslag som kan komma att förbjuda Tiktok i landet. Techjätten måste kapa banden till Kina, eller slängas ut från den amerikanska marknaden.

Lägre vinst och högre kostnader för storbanken

Det går sämre än väntat för storbanken Handelsbanken.Vinsten pressas nedåt och kostnaderna lyfter med 12 procent i första kvartalet i år.

Amnesty: Mörkt år för mänskliga rättigheter

De många pågående konflikterna i världen har fått förödande konsekvenser för civila – och AI:s snabba intåg har gjort att desinformation sprids som en löpeld. Amnesty International målar en mörk bild av läget för mänskliga rättigheter globalt i sin årsrapport.

VMA om kraftig brand i Södertälje

Ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) har utfärdats till boende i Södertälje med anledning av en brand i en industrilokal, rapporterar P4 Stockholm.

"Tiktok är inte vilket företag som helst"

Tiktok slängs ut ur USA. Eller? En rättslig strid väntar sannolikt, som kan ta flera år. Hur den prövningen kommer att falla ut är jättesvårt att sia om. Det är ytterst en fråga om en tolkning av konstitutionen, säger Nils Ivars, på advokatfirman Vinge i Sverige, som även är advokat i New York.