Beatrice, 17, såg obehaglig detalj i bakgrunden: "Rädd varje gång det händer"

- 07/08/2016, 10:13
Beatrice upptäckte en obehaglig detalj i bakgrunden.
1 av 2

Beatrice upptäckte en obehaglig detalj i bakgrunden.

Privat

Ser du?
2 av 2

Ser du?

Privat

Beatrice bestämde sig för att kolla på bilderna och märkte något obehagligt i bakgrunden.

Beatrice, 17, och en kille som hon träffade var ute på stan och blev fotograferade av hennes mamma. När bilden var tagen tänkte de inte så mycket mer på det. Senare på kvällen när de kommit hem så bestämde hon sig för att kolla på bilderna och märkte något riktigt obehagligt.

– Jag upptäckte ansiktet i bakgrunden och blev rädd. Det var så läskigt så jag var tvungen att visa alla mina vänner, säger Beatrice till Nyheter24.

Hon jobbar på ett ålderdomshem och dagen innan bilden togs så pratade hon om andar och liknande med sina kollegor.

– Det var så ironiskt att vi pratade om det. Jätteläskigt men jag har alltid upplevt saker sedan jag var liten. Direkt när jag berättade det för mamma så sa hon att andar dras till mig.

Tidigare har hon bott i en lägenhet där det spökade som låg bredvid en kyrkogård. Nu bor hon i en lägenhet som ligger vid en begravningsbyrå.

– Jag och killen skämtade om att det är ett tecken. Men jag vill inte övertala någon om att det finns något mer men vissa saker går inte att förklara på andra sätt. Vissa är med mottagliga än andra, säger hon och fortsätter:

– Jag blev jätterädd och fick gåshud när jag såg det. De som tror på något mer vänjer sig nog men för min del blir jag rädd varje gång det händer. Men nu är jag lugnare och hoppas på att inget dyker upp igen.


Vad det egentligen är i bakgrunden finns det så klart inget rätt svar på men lite läskigt är det.

Såg du den läskiga detaljen?