Nu kan du få designa Åbros nya flaska och burk.
1 av 3
Nu kan du få designa Åbros nya flaska och burk. - Foto: Åbro/ TT
Här är ölen du ska få designa om.
2 av 3
Här är ölen du ska få designa om. - Foto: Åbro
Tävlingen pågår ända till den första november.
3 av 3
Tävlingen pågår ända till den första november. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Nu kan du få ditt ansikte på en öl – Åbro anordnar tävling

Åbro vill göra om designen på varumärken byggmästaren och låter nu konsumenterna bestämma hur designen ska se ut.


Åbro verkar gilla att låta andra göra deras arbete. I våras hade företaget en kampanj där de lät konsumenterna delta i att ta fram receptet till en ny öl och nu är det alltså dags att låta dem designa en ny flaska och burk, skriver Resume.

Men det hela uppskattas nog bara av konsumenterna, många vill nog ha sin egna öl och nu får du i alla fall vara en del av processen. Och vem, vet du kanske får ditt ansikte på flaskan?

– Vi är ett familjeägt bryggeri från Småland. Vi krigar varje dag för att klara av tuff konkurrens från multinationella storbolag. Därför kändes det självklart att utlysa en tävling där alla i Sverige, från glada amatörer till stora bolag ges möjlighet att skänka ny form åt vårt flaggskepp Bryggmästarens, säger Henrik Dunge, vd och ägare i fjärde generation på Åbro Bryggeri, i ett pressmeddelande enligt Resume.

Tävlingen startar i dag och kommer pågå ända fram till den första november och om du är sugen på att delta så finns det en speciell kampanjsajt skriver Resume.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Bro
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha din egna öl?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

1 timme sedan
"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.