Det skräckinjagande meddelandet sprids nu bland ungdomar.
Det skräckinjagande meddelandet sprids nu bland ungdomar. - Foto: TT

Hemskt meddelande om död flicka sprids på Snap – hotar att döda dig

Det läskiga kedjebrevet om en flicka, Teresa Fidalgo, som sägs ha dött i en bilolycka sprids nu på Snap. Här är sanningen.


Ett hemskt meddelande har börjat spridas på Snap. Det är ett kedjebrev som sprids för att de som får det inte vågar göra annat än att skicka vidare det.

Meddelandets avsändare sägs nämligen vara en död flicka, Teresa Fidalgo, som dödar dig om du inte skickar texten vidare.

Så här lyder brevet i sin helhet:

"Hej..... Jag heter Theresa Fidalgo. Jag är ett spöke. Du läste rätt, jag dog år 1983. Va inte rädd jag har inte mördat nån, men jag kommer att mörda just DIG.

Om du inte skickar detta till över tio personer inom veckan så kommer jag att stå i ditt rum på natten.

Jag kommer att väcka dig och låta dig säga dina sista ord och sedan kommer jag att skära av din hals med ett svärd. Och om du inte tror så googla mitt namn!"

Bland annat har kedjebrevet uppmärksammats av tidningen Folkbladet. Nyheter24 skrev om det redan 2014, då det också spred i stor omfattning. Här kan du även läsa skräckhistorien om Teresa Fidalgo – som såklart inte är sann.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd för Teresa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

Oljepris upp på attackrapporter

Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

2 timmar sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Polisen rapporterar om stöld, Vimmerby

2 timmar sedan
"Inbrott i butik i centrala Vimmerby.", skriver polisen på sin hemsida.