Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hemskt meddelande om död flicka sprids på Snap – hotar att döda dig

- 06/10/2016, 22:01 -
!!!
1 av 3

!!!

TT / Faksimil Twitter

Bilden kommer från en filmad version av skräckhistorien om Teresa.
2 av 3

Bilden kommer från en filmad version av skräckhistorien om Teresa.

Faksimil / Twitter

Det skräckinjagande meddelandet sprids nu bland ungdomar.
3 av 3

Det skräckinjagande meddelandet sprids nu bland ungdomar.

TT

Det läskiga kedjebrevet om en flicka, Teresa Fidalgo, som sägs ha dött i en bilolycka sprids nu på Snap. Här är sanningen.

Ett hemskt meddelande har börjat spridas på Snap. Det är ett kedjebrev som sprids för att de som får det inte vågar göra annat än att skicka vidare det.

Meddelandets avsändare sägs nämligen vara en död flicka, Teresa Fidalgo, som dödar dig om du inte skickar texten vidare.

Så här lyder brevet i sin helhet:

"Hej..... Jag heter Theresa Fidalgo. Jag är ett spöke. Du läste rätt, jag dog år 1983. Va inte rädd jag har inte mördat nån, men jag kommer att mörda just DIG.

Om du inte skickar detta till över tio personer inom veckan så kommer jag att stå i ditt rum på natten.

Jag kommer att väcka dig och låta dig säga dina sista ord och sedan kommer jag att skära av din hals med ett svärd. Och om du inte tror så googla mitt namn!"

Bland annat har kedjebrevet uppmärksammats av tidningen Folkbladet. Nyheter24 skrev om det redan 2014, då det också spred i stor omfattning. Här kan du även läsa skräckhistorien om Teresa Fidalgo – som såklart inte är sann.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Är du rädd för Teresa?